Scapi de celulita cu tratamentul inovator numit mezoterapie virtuala de la Bioestetika ro

19 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Mezoterapia virtuala este un tratament corporal neinvaziv, de la clinica de remodelare corporala Bioestetika, cu ajutorul caruia orice persoana poate scapa de celulita. Printre efectele imediate ale mezoterapiei virtuale se numara si imbunatatirea aspectului pielii, precum si cresterea tonusului pielii.

Mezoterapia corporala combina mai multe terapii eficiente

In cadrul unei sedinte de mezoterapie virtuala, sunt combinate doua terapii cu efect puternic impotriva celulitei, dar si cu alte avantaje:

• Electroporatia. Prin aceasta terapie corporala se asigura marirea porilor de pana la 400 de ori si, astfel, se creste deosebit de mult permeabilitatea epidermei. Acest procedeu, care se realizeaza cu ajutorul unor impulsuri electrice controlate, este neinvaziv, iar, la finalizarea actiunii de electroporatie, membrana celulara revine asa cum era inainte de procedeu.

• Electroforeza. In acest caz, ingredientele active sunt impinse in straturile profunde ale pielii. Astfel, se diminueaza semnificativ celulita.

• Datorita calitatilor exceptionale pe care le are, mezoterapia virtuala este un tratament corporal inovator si se numara printre acele cateva terapii care permit substantelor active sa intre in profunzimea tesuturilor pielii.

• Fata de tratamentele obisnuite, regasite la alte clinici de estetica, mezoterapia virtuala permite, dintr-o singura aplicare, nu patrunderea, in straturile de profunzime ale pielii, a 5% din substantele cremei folosite, ci chiar 95% din ingredientii activi.

• O sedinta de mezoterapie virtuala dureaza 30 de minute, pentru o zona afectata de celulita sau care se doreste imbunatatita. Pentru inceput, specialistii recomanda de la 8 la 10 sedinte, saptamanal, apoi cate o sedinta, la o frecventa de doua saptamani.

• Efectele concrete ale mezoterapiei virtuale cuprind: efect lipolitic, anticelulitic, de imbunatatire a aspectului general al pielii si al texturii acesteia, reducerea adipozitatii, cresterea tonusului pielii si o piele mai ferma.

Mezoterapia actioneaza, cu succes, asupra coapselor, feselor si “aripioarelor”

Mezoterapia virtuala este indicata pentru folosirea in zone precum fese, coapse, asa-zisele aripioare, unde, dupa cateva sedinte de tratament, se va observa o imbunatatire a aspectului pielii si o scadere in centimetri.
Salonul de remodelare corporala Bioestetika sustine un stil de viata sanatos, recomandand si exercitiile fizice, pentru o viata armonioasa. Alimentatia adecvata este, si ea, un factor important in obtinerea siluetei de vis.

Folosind doar echipamente profesionale de generatie noua, specialistii de la Bioestetika.ro, ofera doar tratamente eficiente. In plus, inainte inceperea oricarui tratament, clientii interesati au parte de o diagnosticare gratuita si, astfel, li se ofera un tratament personalizat, care va da rezultatele asteptate. Personalul Bioestetika este unul foarte bine pregatit in domeniu, de aceea, puteti fi siguri ca incapeti pe maini bune.

Bioestetika le ofera clientilor sai si bonusuri pentru cazuri precum: plata integrala a pretului tratamentelor, fidelitate si recomandarile facute altor persoane. Mezoterapia va scapa de celulita si are, acum, pretul corect, iar, pentru prima vizita la salonul de estetica, clientii au 2 terapii la pret de 1, exceptand impachetarile “total contour wrap”, orice tip de masaj manual si toate tipurile de peeling chimic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram