Scapa de celulita cu Bio CLA Booster

4 mai 2012

Cauza celulitei este, in primul rand, o circulatie sanguina deficitara, ce nu permite eliminarea corecta a toxinelor, care astfel se acumuleaza in interiorul celulelor adipoase, care cresc in volum. Presiunea exercitata de acestea face ca pielea sa se intinda si sa ia aspectul de coaja de portocala. Daca in faza initiala ea este aproape inobservabila, pentru ca apoi sa devina evidenta cand strangem pielea intre degete, va ajunge cu timpul sa prezinte o deformare permanenta a pielii, care se va accentua an de an, conducand in final la aparitia durerii atunci cand schimburile vitale, de baza intre celulele adipoase si vasele locale de sange vor continua sa se degradeze. Simpla cura de slabire nu rezolva problema celulitei. Trebuie sa reusim sa scapam de aceste celule adipoase care se degradeaza. Evident, curele de slabire, miscarea si masajul pot ameliora situatia. Dar adevaratul remediu il reprezinta eliminarea acestor celule supraincarcate cu toxine. De aceea unul dintre cele mai sigure si eficiente mijloace de a scapa de implicatiile atat de neplacute ale celulitei il reprezinta Bio-CLA Booster, produs de compania daneza Pharma Nord. Acest produs cu o biodisponibilitate maxima imbina efectele acidului linoleic conjugat (CLA) cu efectele extractului de ceai verde, doua produse naturale esentiale pentru sanatatea noastra. Intervenind la nivelul proceselor enzimatice, acidul linoleic conjugat pur si simplu "topeste" grasimea pe care, in loc sa o lase sa se depuna in celulele adipoase, o arde in celulele musculare, conducand astfel, treptat, la eliminarea celulelor adipoase si, implicit, a celulitei. Procesul de ardere este intensificat de extractul de ceai verde. In acelasi timp, acesta reuseste sa imbunatateasca circulatia sanguina si sa conduca la o mai buna eliminare a toxinelor.
Astfel, intervenind exact in procesele de baza care conduc la aparitia si la dezvoltarea celulitei, Bio-CLA Booster combate celulita pornind de la cauzele producerii ei. Asa se si explica eficienta deosebita a produsului.

Pret: 48 lei (60 capsule). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram