fbpx

Sarea si piperul la o nunta

nunta

Nunta reprezinta un eveniment important pentru cei doi, fiind momentul in care isi depun juraminte unul celuilalt, dar pentru ca evenimentul sa fie de neuitat mai trebuie sa adaugati cateva elemente prin care sa va distratiti invitatii, dar sa va simtiti si dumneavoastra bine.

De-a lungul timpului cu singuranta ati auzit foarte multe persoane care au declarat ca formatia a facut atmosfera incat nimeni nu a stat jos.  Credeti ca persoanele care au dansat toata noaptea vor uitat ceea ce s-a intamplat? Cu siguranta nu, ba mai mult vor povesti despre cat de bine s-au distrat si depre cum evenimentul a fost un succes datorita orchestrei de nunta aleasa.

Poate parea usor sau banal momentul in care va alegeti o formatie pentru nunta, dar trebuie sa luati in calcul ca sunteti responsabili de buna dispozitie si de atmosfera de la propriul eveniment, iar alegerea unei formatii care sa nu aiba suficienta experienta incat sa ridice invitatii de la mese il va transforma cu siguranta intr-un esec. Suntem convinsi ca ati participat la evenimente reusite, dar si la evenimente care v-au lasat un gust amar din varii motive printre care si atmosfera creata de formatie.

Stabiliti-va bugetul si apoi incepeti sa cautati trupe care au libera data in care aveti evenimentul, dar nu uitati ca nu trebuie aleasa formatia de nunta in graba. Analizati-le portofoliul, repertoriul, componenta trupei, cautati cu ei clipuri pe internet, solicitati pareri si de ce nu, stabiliti o intalnire face to face pentru a discuta mai multe lucruri.

Acestia ar fi pe scurt pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti pentru ca alegerea unei formatii sa fie mai simpla, dar cu cat bugetul pentru achizitionarea serviciilor oferite de o orchestra este mai mare cu atat mai mult trebuie sa fiti siguri ca de acea suma, cei care vor fi responsabili de atmosfera se vor ridica la inaltimea asteptarilor.

Foarte multe oferte de nunta pot fi personalizate. Analizati-le comentariile, recenziile, melodiile de pe Facebook si Youtube pentru a vedea daca exista clipuri in care canta la evenimente sau la televizor. Puneti accent pe melodiile cantate live si nu pe cele playback.

Daca veti tine cont de toate sfaturile de mai sus cu siguranta evenimentul dumneavoastra va fi unul foarte reusit, deoarece o trupa cu experienta si cu un repertoriu vast ce contine atat piese romanesti cat si internationale impreuna cu o interpretare foarte buna va face ca toti invitatii sa danseze pana la epuizare. Acordati atentie suficienta si acestui detaliu si nu il lasati la voia intamplarii. Faceti rezervarea formatiilor din timp pentru ca  este posibil ca cea pe care v-o doriti sa fie rezervata deja.

Oferiti-le invitatilor dumneavoastra o noapte de neuitat in care atmosfera sa fie de milioane fara ca nimeni sa nu poata sta jos nici macar un minut. Puneti accent pe calitatea, experienta, repertoriul si talentul trupei pentru ca aveti pe urmeri o responsabilitate uriasa.