fbpx

Sarbatorile de Paste – momentul perfect pentru a apela la serviciile Consiergo

Infiintata in urma cu mai bine de patru ani, Consiergo este prima companie de tip concierge din Romania, recunoscuta pentru implementarea in premiera, la nivel national, a unor servicii exclusiviste, menite sa ofere beneficiarilor sai o gama variata de facilitati premium, din domenii precum: Business & Personal, Lifestyle & Wellness, Casa & Administrativ, Recomandari Medicale sau Turism & Evenimente.

Intrucat perioada Sarbatorilor de Paste reprezinta, atat pentru companii, cat si pentru clientii individuali, un moment pretios si un bun prilej de a le face partenerilor, colaboratorilor si prietenilor cadouri rafinate si exclusiviste, Consiergo vine in intampinarea clientilor sai, dar si a celor care descopera acum conceptul si beneficiile serviciilor de concierge, cu idei si propuneri de nerefuzat.

“Sarbatorile de Paste trebuie petrecute in familie, alaturi de cei dragi, fara griji si, de ce nu, cu linistea ca o companie profesionista, responsabila si experimentata se ocupa de indatoririle tale, astfel incat tu sa te poti bucura de mai mult timp liber, sau sa poti savura placerea unei experiente, fara grijile aferente pregatirii prealabile. Asta oferim noi clientilor nostri individuali – echilibru, timp pentru familie si prieteni, disponibilitate 24 de ore, acces la orice tip de facilitate si, nu in ultimul rand, confidentialitate deplina”, a declarat Carmen Voicu, Managing Partner Consiergo.

Pentru companii, Consiergo propune o oferta personalizata de Paste, care poate aduce beneficii atat companiilor, cat si clientilor si angajatilor acestora. Pachetele pentru companii includ: recompensarea angajatilor si fidelizarea clientilor valorosi, consiliere si acces la servicii premium de Lifestyle, Servicii Medicale, Ingrijire Casa, Turism si Evenimente, atat in tara, cat si in strainatate.

Pentru perioada Pastelui, Consiergo propune:

– Servicii GOURMET

Consiergo va ajuta la pregatirea mesei festive. Fie ca preferati masa traditionala sau preparate fine-dining, bucatarul Consiergo gateste in bucataria dumneavoastra sau livreaza mancarea atent preparata la adresa solicitata. Totul este simplu si la un telefon distanta. Pentru cei care prefera sa ia masa in oras, Consiergo recomanda si faciliteaza accesul la cele mai bune restaurante din Bucuresti, ocupandu-se de toate detaliile.

– SPECTACOLE

Consiergo a selectat cele mai importante si frumoase evenimente din perioada Sarbatorilor de Paste, variate si adecvate tuturor gusturilor. Fie ca e vorba de spectacole, concerte sau ateliere de creatie, Consiergo asigura clientilor sai participarea si accesul la diferite facilitati, ocupandu-se de toate detaliile.

– Activitati pentru COPII

Consiergo propune activitati distractive pentru copii, in perioada de Paste, asigurandu-le celor mici o experienta de neuitat, iar parintilor, timpul necesar activitatilor din acesta perioada.

– Servicii de DESIGN si AMENAJARI GRADINI

Pentru pregatirea primirii musafirilor de Paste, Consiergo asigura servicii de gradinarit si amenajare celor care doresc aranjarea spatiilor verzi pentru sezonul de primavara, cat si pentru perioada Sarbatorilor.

– Idei de CADOURI

Consiergo poate oferi clientilor sai de la cele mai rafinate obiecte de lux, pana la excursii si servicii in zone exclusiviste sau access la servicii premium, precum: bilete in primele randuri la evenimente internationale sau sold-out, rezervari surpriza in locatii cu acces limitat, excursii de lux organizate in cel mai mic detaliu, s.a.m.d.

– Servicii pentru COMPANII

In perioada Sarbatorilor de Paste, companiile pot oferi angajatilor si colaboratorilor un cadou premium, in semn de respect, motivare si apreciere, constand in acces la serviciile Consiergo, oferit prin pachetul Elite Conciergo.

– // –

Consiergo este prima companie full-service de tip concierge din Romania, cu un portofoliu impresionant de clienti, peste 150 de furnizori de top si toate domeniile, si expertiza internationala prin intermediul partenerilor din Paris, Monte Carlo si Londra. Compania ofera o gama variata de servicii premium de concierge, din domenii precum: Business & Personal, Lifestyle & Wellness, Casa & Administrativ, Recomandari Medicale si Turism & Evenimente. Cu o echipa cu peste 15 ani de experienta in aria de activitate si o abordare profesionista si personalizata a serviciilor, Consiergo si-a castigat aprecierea in randul clientilor sai, avand in portofoliu nume importante din Romania si din strainatate.