Sarbatoreste cu Help Net Ziua Copilului si poti castiga o bicicleta pentru tine si voinicul tau

3 iunie 2011

Intreaga petrecere se va desfasura la cortul Help Net din Parcul Lumea Copiilor, sector 4 (in spatele Palatului Copiilor, intrarea dinspre Bulevardul Tineretului, punct de reper: aleea cu avionul), o minunata oaza de relaxare si de distractie pentru bucurestenii de toate varstele.

In plus, toti vizitatorii parcului dornici de miscare vor putea inchiria in regim gratuit biciclete si trotinete oferite de Help Net, in cadrul unei campanii PRO VIATA SANATOASA, derulata in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, actiune care se va desfasura pe toata durata verii.

Ne-au motivat cele mai recente statistici: 1 din 7 copii din UE sunt supraponderali sau obezi, in Romania doar 19% dintre romani fac miscare in mod regulat versus media europeana de 27%, iar calculatorul este pentru multi copii, cea mai atractiva modalitate de petrecere a timpului liber.

Programul cortului va include pe langa evenimentele specifice (tombole, competitii, demonstratii de dans, aerobic etc.) si un program de consiliere medicala oferita de specialistii si de colaboratorii Help Net: masurarea tensiunii arteriale, masurarea tesutului adipos, discutii pe teme de interes cu medici specialisti pediatrii, dermatologi, nutritionisti, homeopati etc.

Pentru detalii si noutati legate de calendarul special din acest weekend, viziteaza pagina de Facebook - Farmaciile Help Net.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram