Sapunul Cheia se recomanda

16 aprilie 2018
Autor:
Bursa Romana de Afaceri S.A.

Marca de Sapun Cheia dateaza din 1886 si a cunoscut zeci de ani de adevarata apreciere ca si un sapun de calitate fiind comparat in vremea celui de-al doilea razboi mondial cu sapunurile frantuzesti si germane. A urmat apoi declinul pe care unii il cunosc foarte bine.

Cei care au trait in anii comunismului din Romania isi amintesc oarecum de sapunul Cheia. Era sapunul fabricat in Romania, care trebuia folosit obligatoriu la spalare la ordinul conducatorilor tarii. Din motive de neinteles, reteta lui de fabricare a fost modificata incat a devenit la sfarsitul anilor 90 un produs complet nepotrivit de catalogat drept sapun.

Dar de atunci au trecut multi ani. Sapunulcheia.ro doreste sa readuca pe piata cosmeticelor si a detergentilor, valoarea unui sapun de casa. Ceea ce a fost vreodata imaginea marcii Sapunului Cheia a disparut odata cu daramarea zidurilor si inchiderea fabricii de trista amintire de la Galati. SapunulCheia se adreseaza tuturor care doresc sa foloseasca un sapun natural fara parabeni, produs la rece avand ingrediente contemporane. Noua lui infatisare, ambalajul sapunului este specific zonei din Romania in care este manufacturat.

Avand la baza reteta originala, sapunurile au fost diversificate si pot fi folosite de orice membru al familiei. Inclusiv de copii a caror piele este mai sensibila si are nevoie de multa blandete la spalarea si ingrijirea corpului. Incercam sa includem cat mai multe produse naturiste in compozitia sapunului ca sa il apropiem cat mai mult de cosmeticele organice.

Credeti ca un sapun de casa este similar unui sapun produs in masa? Speram sa folositi sapunul Cheia cu placere si sa-l recomandati si dumneavoastra celor apropriati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram