Sapte motive pentru care alegi servicii de tractari

Exista o serie de motive importante pentru care serviciile de tractari sunt atat de cautate si apreciate. Statistic, s-a constatat o cerere foarte mare pentru tractari auto in Bucuresti, ceea ce inseamna ca locuitorii capitalei au inteles avantajele pe care le pot obtine de la aceste firme. Fie ca este vorba despre tractari auto pe platforma sau despre tractari normale, aceste servicii se dovedesc vitale in anumite situatii, asa cum sunt si cele de mai jos.

Deplasarea autoturismului atunci cand acesta nu poate fi miscat in conditii de siguranta

Tractarea masinii nu este un lucru usor de facut. Daca pana in prezent tractarea se putea face cu ajutorul unui prieten (care avea o masina buna) si cu ajutorul unei coarde rezistente, de ceva vreme legislatia s-a modificat in sensul acesta si nu mai permite soferilor sa fie tractati sau sa tracteze in orice conditii. Pentru astfel de situatii exista companii specializate care ofera servicii de cea mai buna calitate.

Defectiuni la masina

Una dintre situatiile in care se impune apelarea la o firma de tractari este aparitia defectiunilor la masina, care nu mai permit soferului sa circule cu acel autoturism. In general, defectiunile nu se manifesta peste noapte, ci sunt foarte bine ancorate in timp de mai multi factori – semnele apar, dar sunt complet ignorate de soferi.

Blocarea in trafic

O situatie foarte comuna in care este nevoie de o firma de tractari care sa preia controlul este blocarea autoturismului in trafic din diverse motive. Soferul poate sa fie claxonat din motive variate din toate directiile de catre persoanele care le sunt partenere de drum si care isi pierd rabdarea.

Cand masina nu este inscrisa

In momentul in care masina nu este inscrisa sau pentru ea inca nu a fost platita asigurarea RCA, este nevoie sa fie deplasata pe platforma, pentru ca altfel ar insemna ca soferul sa incalce legea. De asemenea, masinile fara ITP nu au voie sa circule pe sosea, caz in care o firma de tractari auto este cea mai buna solutie pentru a deplasa masina.

Tractari auto in Bucuresti – cele mai bune servicii la preturi competitive | alotractari.ro

tractari auto in Bucuresti

Atunci cand axa masinii este rupta

Daca axa masinii este rupta sau au avut loc accidente care au generat avarii grave, soferii pot sa apeleze la serviciile de tractari https://alotractari.ro/ pentru a deplasa autovehiculul in conditii de siguranta la destinatie. Este recomandat sa se evite deplasarea cu un astfel de autovehicul pentru a fi evitate potentialele accidente grave.

Utilajele aflate in imposibilitatea de a se deplasa din diverse motive

Utilajele care nu pot sa circule prin oras din cauza reglementarilor locale pot sa fie tratate foarte usor apeland la o echipa specializata, dotata cu platforme amenajate special in sensul acesta.

Masina este inzapezita

In cazul in care masina ramane inzapezita, se poate apela cu usurinta la o echipa de tractari care va ajuta soferul sa iasa din situatia nefericita in care se afla. Este recomandata inteventia unei echipe de tractari pentru a evita avariile cauzate de impingerea autoturismului.