Sapa mecanizata – fonoziolanta, termoizolanta si cu alte proprietati importante!

sapa mecanizata

Dupa cum probabil deja stiti, sapa mecanizata are rolul de a egaliza diferentele de imbinare, de a umple denivelarile, gaurile si crapaturile din pardoseli, materialele ce intra in compozitia ei fiind cimentul si nisipul cu o granulatie de pana la 7 mm. Poate fi turnata atat ca strat final, cat si ca strat suport pentru alte tipuri de pardoseli.

Avantajele pe care sapa mecanizata le ofera, sunt multiple, in cadrul tuturor operatiunilor utilizandu-se echipamente specializate: timpul de executie este unul redus, iar preturile sunt mult mai mici in comparatie cu sapele clasice.

Sapa mecanizata, poate avea si proprietati fonoizolante si termoizolante. Daca aveti mevoie de o echipa competenta si cu experienta in domeniu, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii Edy House.

Motive pentru care merita sa optezi pentru sapa mecanizata

Tot mai multe persoane aleg sapa mecanizata in locul celei clasice avand in vedere ca avantajele pe care aceasta le garanteaza sunt mult mai multe. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar timpul de lucru este redus considerabil. Plus ca va puteti bucura si de proprietatile fonoizolante si termoizolante ale sapei mecanizate.

Edy House dispune de materiale de calitate si utilaje performante ce duc la indeplinirea asteptarilor cele mai exigente ale clientilor. Misiunea companiei noastre este aceea de a obtine satisfactia fiecarui client in parte, tratand solicitarile primite, cu responsabilitate si atentie deosebita la detalii. Oferim solutii optime si customizate care sa se plieze intocmai pe cerintele voastre, precum si pe specificitatea lucrarilor in cauza. Evolutia firmei se datoreaza principiilor valoroase dupa care se ghideaza: profesionalism, eficienta, corectitudine, transparenta, integritate, promptitudine, seriozitate etc.

Sapa mecanizata – avantaje si proprietati

Stim cu toti cat de crunt poate fi uneori sa locuim la bloc, avand in vedere ca suntem nevoiti de multe ori sa suportam zgomotul ce provine de la vecini, acest aspect fiind cauzat de neatentia sau neimportanta acordata izolatiei fonice. Daca in cazul peretilor se pot utiliza cu succes sisteme de izolatie cu structuri cu gipscarton si vata minerala, pentru zona pardoselii silutia poate consta in turnarea de sapa mecanizata fonoizolanta.

Pentru ca un aspect deranjant al vietii la bloc/cladire cu mai multe etaje, poate fi zgomotul de impact (lovitura sau soc aplicat pe suprafata pardoselii), izolarea la sursa (acolo unde se produce zgomotul), poate reprezenta sistemul eficient pentru fonoizolare. Sapa mecanizata fonoizolanta va stopa zgomotele in zona in care sunt produse, eliminand un eventual disconfort, ceea ce este foarte important.

Important de stiut este faptul ca fiecare  caz in parte trebuie analizat distinct, pentru a se oferi solutii personalizate ce garanteaza succesul.

Optati pentru turnare sapa mecanizata, asigurata de specialistii Edy House!

Sapa mecanizata pe langa proprietatile fonoizolante si termoizolante, va ajuta sa economisiti, resurse de timp, si efort fizic, resurse financiare, umane si materiale. Nici aspectul estetic nu trebuie scapat din vedere, sapa mecanizata oferind o suprafata perfecta pentru placari cu gresie, montare parchet sau alte tipuri de pardoseli.

Cu sediul in Bucuresti, societatea Edy House realizeaza operatiuni turnare sapa mecanizata atat in capitala, cat si in celelalte orase din tara.

Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta.

Website: www.sapa-tencuiala.com