Sandale de dama afla ce modele se poarta in 2015

27 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Modlet a facut o analiza asupra noilor perechi de incaltaminte in tendintele anului 2015, astfel ca iti propune o noua colectie de sandale de dama pe care sa le poti cu incredere incepand cu sezonul de primavara al anului 2015! Astfel, in randul femeilor vei fi o adevarata vedeta, iar in ceea ce ii priveste pe domni, poti intoarce priviri ori de cate ori vei purta o pereche de sandale pentru femei marca Modlet!

Ce modele de sandale de dama sunt in tendinte?

Dupa tragerea liniei in ceea ce priveste tendintele actuale, Modlet iti propune cateva modele de sandale de dama cu ajutorul carora iti vei putea inova garderoba! Se poarta baretele din jurul gleznelor, iar accentele puse pe femininate sunt inglobate in deosebitele perechi de sandale pentru femei in nuante inchise sau neutre. Colectia Modlet de sandale de dama este disponibila online aici si cuprinde modelele cu bareta in jurul gleznei, cat si cele conventionale in forme clasice pentru doamnele care au trecut de prima tinerete! Modlet si-a completat colectia de sandale de dama pentru a satisfice preferintele tuturor clientelor, indiferent de varsta acestora! Pentru look-ul original poti opta pentru sandale de femei cu bareta pe mijlocul piciorului, intrucat vei crea un out-fit modern si in acelasi timp acest model de incaltaminte iti poate oferi mai mult confort si dexteritate in miscare!

Comanda online sandale pentru femei de la Modlet!

Pentru a realiza o comanda, iti stau la dispozitie formularul de comanda de pe https://www.modlet.ro/ sau la numarul telefonic 0736.617. 052 sau adresa de e-mail [email protected]. In cazul in care doresti sa plasezi o comanda, atunci vei dispune si de serviciul de livrare la domiciul realizat cu ajutorul firmei de curierat car transporta coletul in cele mai optime conditii! In plus, comanda va ajunge la domiciul in cel mai scurt timp, iar contravaloarea acestui serviciu este de doar 9,9 Ron! Intra la ModLet pe site si verifica noile modele de sandale de dama in tendintele anului 2015!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram