Saci vidat haine: reduc volumul lucrurilor voluminoase

Sacii vidati de economisire a spatiului cu inchidere cu supapa pentru pastrarea paturilor, pernelor si a imbracamintei, sunt utili atat la domiciliu, cat si in alte medii, cum ar fi mansarde, pivnite, rulote, depozite.

Cu acesti saci vidat haine, articolele voluminoase cum ar fi haine, perne, paturi, pot fi comprimate pentru a obtine o reducere substantiala a volumului, dar acesta nu va fi singurul avantaj. De fapt, etansarea prin vid va permite, de asemenea, o protectie mai buna impotriva agentilor externi cum ar fi apa, umiditatea, mucegaiul si va va pastra hainele departe de mirosuri si insecte.

 Saci vidat haine: redu volumul lucrurilor voluminoase

Utilizarea acestor saci vidat haine este simpla. Lucrurile sunt stivuite in saci, inchise, aspirate printr-o gaura speciala care suge aerul. Volumul pachetului cu lucrurile scade, devine aproape plat. Beneficiul este dublu: mai intai, lucrurile se pastreaza fara miros, nu se murdaresc; in al doilea rand, economisiti spatiu. Sacii de vidat imbracaminte sunt disponibili in diferite dimensiuni, cu sau fara carlige. Practicitatea carligelor este ca un astfel de pachet poate fi atarnat intr-un dulap, de exemplu, pentru a pastra lucrurile in afara sezonului.

Cum utilizam sacii de vidat haine

Singura conditie este ca hainele care trebuie depozitate sa fie uscate si curate. Apropo, sacul vidat nu este doar pentru haine. Acum exista produse similare pe piata pentru depozitarea pilotelor, pernelor, paturilor, accesoriilor (palarii, esarfe, manusi si alte parti mici). Este de dorit ca toate obiectele ascutite depozitate in saci vidat haine (fermoare, elemente de fixare, accesorii, tinte, nasturi) sa nu vina in contact cu materialul de ambalare. Lucrurile trebuie sa fie inchise astfel incat toate elementele listate sa fie indepartate in mod fiabil.

Pretul pentru lor este destul de atractiv, accesibil tuturor. Depinde, desigur, de marimea lui.