Saci rafie – utili in diverse segmente de activitate!

saci rafie

Saci rafie – utili in diverse segmente de activitate!

Daca sunteti in cautarea unui furnizor de saci rafie, acum l-ati gasit! Compania Seaplast din Constanta vine in intampinarea voastra cu o gama larga de produse destinate mai multor domenii de activitate, iar printre aceste produse se numara si sacii de rafie.

Acestia pot fi utilizati cu succes, facand fata necesitatilor din domeniul constructiilor, agriculturii, domeniul alimentar, dar nu numai. Asadar, in orice segment va desfasurati activitatea, daca aveti nevoie de ajutor in efectuarea transportului sau depozitarii, sacii de rafie comercializati de catre societatea noastra pot reprezenta solutia optima.

Seaplast – oferta bogata de produse ce cuprinde saci rafie!

Pe langa sacii de rafie care au un succes urias in randul clientilor nostri, Seaplast ofera spre vanzare si alte produse ca: lazi si navete, folie stretch, pungi pentru paine, folie si saci din folie, bidoane si butoaie din plastic, europubele pentru gunoi etc.

In functie de necesitati si cerinte, echipa societatii noastre va sta cu placere la dispozitie pentru a va oferi intreg suportul necesar pentru a lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste produsele furnizate. Indeplinim cele mai ridicate standarde in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a produselor, practicand costuri corecte si avantajoase. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va convinge este sa descoperiti oferta noastra intrand in legatura cu reprezentantii amabili si profesionisti ai companiei.

De ce Seaplast pentru achizitionarea de saci rafie?

In momentul in care va ganditi care sunt motivele ce fac sa merite alegerea unui colaborator sau altul pentru furnizarea de produse sau/si servicii, este recomandat sa aveti in vedere mai multe criterii, de regula, pe acelea care fac obiectul interesului vostru astfel incat sa va convingeti ca in final este o hotarare inteleapta. Noi va putem prezenta numeroase argumente ce ne transforma in partenerul ideal atunci cand vine vorba de comercializarea de saci rafie, dar nu numai, insa nu o vom face. Va lasam pe voi sa ne cunoasteti si va veti convinge personal de acestea!

Avantaje saci rafie de la Seaplast!

Modul de fabricare a sacilor de rafie, precum si calitatea materialului utilizat redau calitatea si durabilitatea/rezistenta produselor finite ceea ce inseamna ca pot fi folosite cu incredere in acele domenii de activitate in care transportul si depozitarea sunt necesare. Bineinteles, in cazul in care doriti sa le conferiti o alta utilitate, o vor indeplini cu siguranta.

Seaplast va pune la dispozitie saci rafie in diferite dimensiuni: 50×100 cm, 55×110 cm, 55×100 cm, 40×45 cm, ce pot fi comandati in baxuri. Dintre avantajele sacilor de rafie amintim urmatoarele: forma stabila, rezistenta excelenta, calitate superioara, durabilitate, pot fi prevazuti cu cordon pentru legare, asigura conditii optime pentru stocarea si transportul diferitelor tipuri de produse, inclusiv a celor alimentare.

Va invitam sa accesati pagina de internet www.seaplast.ro pentru mai multe detalii privind produsele noastre sau puteti intra direct in legatura cu reprezentantii companiei. Acestia dau dovada, de fiecare data, de profesionalism, seriozitate, eficienta, transparenta si amabilitate ceea ce inseamna ca veti avea parte de o colaborare pe care o veti aprecia fara indoiala. Va asteptam cat mai curand solicitarile!

CONTACT:

Adresa: Constanta, str. 8 Martie nr.3, Punct de lucru Baia – Jud. Tulcea

Telefon: 0747-120.947

E-mail: office@seaplast.ro