Sa redefinim felul în care privim accidentele

Costurile serviciilor medicale şi preţurile medicamentelor sunt într-o continuă creştere în România, iar o boală ne poate subţia simţitor bugetul. Când vine vorba de o operaţie sau vindecarea în urma unui accident grav, veniturile devin cel mai adesea insuficiente.

Astfel, ideea de a încheia o poliţă de asigurare de sănătate privată care să ne protejeze în cazul apariţiei acestor evenimente neplăcute, este din ce în ce mai atractivă. Dacă ne uităm la cifre, necesitatea unei asigurări de sănătate, devine evidentă. Numai la Institutul Clinic Fundeni, din Bucureşti sunt realizate anual aproximativ 3.500 intervenţii de chirurgie oncologică şi aproximativ 50.000 de persoane sunt internate anual.

„Pentru noi toţi sănătatea este importantă, dar pentru cei mai mulţi dintre noi nu se regăseşte printre priorităţi când vine vorba să alocăm bani pentru ea. Suntem înclinaţi să credem că sănătatea noastră este invulnerabilă. Cu toate acestea, suntem expuşi zi de zi riscurilor, nu numai de accidente, dar şi de boală. Iar când riscurile se transformă în realitate, din nefericire, suntem puşi în faţa unor cheltuieli importante de spitalizare sau pentru intervenţii chirurgicale”, spune Violeta Ciurel, Preşedinte & CEO AXA Asigurări.

Românii ar fi dispuşi să plătească in medie 100 de lei pe lună pentru o asigurare de sănătate, atâta vreme cât şi primesc serviciile pe care le-au contractat, la calitatea pe care şi-au dorit-o (studiu GFK realizat la cererea AXA ). Pentru a răspunde tendinţei populaţiei de a apela tot mai mult la sistemul privat de sănătate, dar şi nevoii românilor de a beneficia de servicii medicale de calitate, AXA Asigurări a lansat asigurarea individuală de sănătate Med Protector. Poliţa care se încheie pe perioada unui an le oferă românilor posibilitatea de a-şi alege spitalul în care vor să fie internaţi, oferindu-le ulterior şi rambursarea costurilor pentru un număr de zile de spitalizare de până la 210/an.

În funcţie de nevoile fiecărei familii, clienţii pot alege cea mai potrivită ofertă din cele 4 variante de protecţie oferite: Accident, Accident Plus, Extra sau Extra Plus. Prin MedProtector românii pot beneficia de cele mai mari beneficii pentru intervenţii chirurgicale, respectiv poti primi între 7.500 şi 10.000 de lei, în funcţie de pachetul ales.

Asigurarea individuală de sănătate Med Protector poate fi încheiată fie ca o poliţă de asigurare de sine stătătoare, fie ca un beneficiu complementar abonamentului medical la o clinică privată. MedProtector de la AXA Asigurări îi ajută pe români să facă faţă costurilor medicale reale care, în anumite situaţii, înseamnă eforturi financiare foarte mari care nu pot fi acoperite de asigurările sociale de stat şi nici de veniturile obţinute.