Sa descoperim sportul și beneficiile sale pentru buna dezvoltare a copiilor

5 mai 2017

Veverițoiul Rontzy îi așteaptă pe copii în această sâmbăta, în intervalul orar 10:00-13:00, în zona scărilor rulante, la o nouă întâlnire a „Clubului lui Rontzy”. De data aceasta, activitățile pregătite special pentru ei vor fi dedicate sportului.

„Dinamic Kids” le-a pregătit copiilor sesiuni de mișcare inspirate din activități sportive, precum fotbal, baschet, handbal sau pilates. În acest fel, aceștia vor învăța care este postura corectă a corpului, vor deprinde buna respirație și aliniamentul corpului și, totodată, vor afla cum să facă diferența dintre respirația abdominală și cea toracică. Toți participanții se vor mai putea bucura și de sesiuni de face painting, iar la final vor primi cadou o lecție gratuită oferită de „Dinamic Kids”.

În a doua parte a întâlnirii, copiii vor putea lua parte la programul susținut de „Nico Fitness”. Pe parcursul unei ore, cei mici vor face mișcare prin intermediul unui mix variat de jocuri distractive benefice pentru buna dezvoltare a corpului.

Despre „Clubul lui Rontzy”
Un proiect unic în regiune, „Clubul lui Rontzy” este o platformă educativă, adresată copiilor cu vârste între 5 și 12 ani, din județul Prahova. Alături de mascota Rontzy, cel mai simpatic veverițoi din județ, copiii se bucură în fiecare lună de o multitudine de activități instructive și distractive, precum petrecerea timpului liber alături de mascota clubului și personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuită. Totodată, membrii clubului beneficiază de reduceri speciale în magazinele preferate sau la diferite cursuri și activități adresate celor mici; de cadouri de bun-venit în club și de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unită, în care se comunică rapid și constant.
Clubul lui RONTZY așteaptă în continuare noi oaspeți, înscrierile pot fi făcute la Biroul de Informații din Ploiești Shopping și prin trimiterea unei solicitări la adresa: [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram