S a lansat SimsClub Romania

2 noiembrie 2010

Incepand cu luna octombrie al acestui an, fanii din Romania al popularului joc “The Sims” au la dispozitie prima platforma din internetul romanesc dedicata “simsilor” si posesorilor acestor jocuri. Platforma ofera informatii referitoare la jocurile seriei “The Sims 3“, dar si cele mai noi stiri din domeniu. Scopul acestui website este acela de a crea o comunitate romaneasca de jucatori dar si de diminuare a pirateriei legate de aceste jocuri.
Portalul www.simsclub.ro contine stiri, informatii despre jocuri, articole, tutoriale, cheaturi, downloads si multe alte surprize. Vizitatorii au la dispozitie si un forum in care pot intra in contact cu alti jucatori. Prezenta SimsClub pe retelele de socializare ofera posibilitatea fanilor de a fi la curent cu ultimele noutati.
Despre “ The Sims“
Jocurile The Sims sunt printre cele mai populare si mai bine vandute jocuri din lume. Inca de la lansarea primului joc si pana in prezent, franciza The Sims a fost distribuita in 60 de tari si tradusa in 22 de limbi. Totalul copiilor vandute in decursul celor 10 ani se ridica la peste 125 de milioane de exemplare si continua sa creasca. Peste tot in lume, acest joc a devenit mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Fenomenul The Sims a dus la aparitia a mii de site-uri la nivel mondial ce ofera fanilor posibilitatea de a se informa, de a descarca obiecte noi pentru joc dar si de a socializa.
Desi in Romania franciza sus mentionata este extrem de populara, din pacate romanii nu se bucura de o comunitate de fani in care acestia sa sa isi impartaseasca experientele. SimsClub isi propune sa schimbe acest lucru si sa reuneasca jucatorii romani din orice colt al tarii si chiar de peste hotare.
Despre SimsClub.ro
Portalul SimsClub.ro s-a lansat oficial pe 9 octombrie 2010, reusind sa atraga inca din primele zile nu mai putin de 553 de vizitatori unici. La scurt timp dupa lansare, SimsClub a incheiat un parteneriat de promovare reciproca cu GamesLine.ro, parte a politicii asumate care vizeaza promovarea jocurilor si reducerea pirateriei. Administratorii platformei planuiesc pe viitor multe alte suprize pentru fanii acestor jocuri.
Accesati www.simsclub.ro pentru mai multe detalii !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram