fbpx

S a lansat Jurnalul unei mame un proiect dedicat parintilor

Luni, 9 decembrie 2013, s-a lansat proiectul Jurnalul Unei Mame. Jurnalul unei mame este un caiet digital, in care cititorii vor gasi informatii utile despre parinti si copii, expuse de o mama, insa nu ca definitii ori informatii precise, ci personal, cu emotii. Jurnalul unei mame este un proiect personal, un proiect dedicat tuturor celor care iubesc copiii, dedicat parintilor si fratilor mai mari. Jurnalul unei mame si-a propus sa vina in ajutorul adultilor cu experiente, trairi, situatii medicale, situatii de viata cu care s-a confruntat si se confrunta o mama.

Copiii dumneavoastra au probleme? Jurnalul unei mame sustine educatiasi cresterea copiilor prin solutie, prin depistarea problemelor micutilor si incercarea de a-i ajuta sa le rezolve. Educatia prin pedeapsa va dezvolta in copii frustrare, complexe, furie, emotii si sentimente pe care nu le intelege si nu le exteriorizeaza, deocamdata, de teama, insa, ca adulti, se or confrunta cu probleme de adaptare, situatii conflictuale. Si toate acestea, din dorinta de a gasi raspunsuri la intrebarile din copilarie. Jurnalul unei mame promoveaza educarea si cresterea copiilor cu dragoste, rabdare, toleranta, intelegere, raspunsuri la intrebari, jocuri si joaca. Un copil iubit si apreciat si inteles nu va plange, nu va fi furios, nu se va razvrati, va dormi linistit. Echilibrul parintilor inseamna linistea copiilor, dragostea parintilor este medicamentul cel mai eficient in cazul in care copilul este racit, are febra, sufera etc.

Cu siguranta, copiii dumneavoastra au fost si sunt expusi diverselor probleme de sanatate. Jurnalul unei mame inseamna experiente de sanatate ale unei mame si ale parintilor, in general, cu explicatii, sfaturi, recomandari. Gasiti informatii despre ce si cum face o mama in caz ca micutul face febra, este racit, este palid, nu are pofta de mancare etc.

Jurnalul unei mame inseamna experiente de mama impartasite adultilor, totul pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Copiii sunt dependenti de comportamentul, atitudinea si dragostea adultilor care ii inconjoara. Un copil iubit va fi un adult iubitor.