S a infiintat comunitatea profesionistilor casei tale

24 ianuarie 2014

Site-ul se adreseaza atat meseriasilor cu diploma, ca mijloc de promovare gratuita a serviciilor pe care le ofera, cat si persoanelor aflate in cautarea unui profesionist pentru diverse lucrari de uz casnic.
Acces la o baza de date in crestere, cu peste 100 de profesionisti din Bucuresti
Persoanele care ajung pe site pentru a accesa baza de date cu meseriasi, se pot inregistra cu un cont de “Utilizator”. De pe acest cont vor putea manageria preferintele legate de contactele ce prezinta interes.
Utilizatorii au acces in prezent la peste 100 de contacte ale profesionistilor din Bucuresti, iar pe viitor vor putea accesa informatii despre meseriasi din intreaga tara. Proiectul urmeaza sa integreze astfel o platforma complexa si completa care sa faciliteze contactul cu profesionisti din toata tara.
Platforma de inscriere pentru joburi si lucrari in constructii, instalatii, servicii de uz casnic
Meseriasii care vor dori sa se promoveze pe site vor crea gratuit un profil de “Profesionist”, urmand sa completeze cateva campuri cu informatii despre experienta in domeniu, tarife practicate, disponibilitate. De asemenea, acestia au posibilitatea de a-si valorifica mai bine profilul, adaugand o copie a unei diplome care sa ateste pregatirea lor in domeniu.
Prin ce se diferentiaza profesionistiicasei[]ro?
-- Este singurul site care pune gratuit la dispozitie contactele unor profesionisti, cu diploma in domeniul in care activeaza si cu experienta relevanta.
-- Dispune de o gama larga de specializari: de la constructii (alpinism utilitar, confectioner si montator tamplarie si pvc cu geam termopan, electrician, faiantar, instalator tehnico-sanitare si termice, instalator gaze, izolator fonic si termic, izolator lucrari speciale (hidroizolatii), instalator aer conditionat, lacatus mecanic, parchetar, sudor, zidar, zugrav, etc.), la gradinarit (gradinar, ingrijitor pomi) si pana la servicii de uz casnic (baby sitter, bucatar, calcatoreasa, ingrijitor batrani si bolnavi la domiciliu, menajera).
-- Ofera o modalitate de filtrare rapida si inteligenta a meseriasilor in functie de locatie, domeniu ori profesie.
-- Pune gratuit la dispozitie numerele de telefon ale oricarui meserias de pe site fara a intermedia sau mijloci in vreun fel comunicarea intre utilizatori si acestia.
.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram