S a dat startul la inscrieri pentru Salonul National de Fotografie Turistica

18 mai 2013

Expozitia – concurs are in vedere, inca o data, sa atraga cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti, tema editiei XVII oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionati de calatorie si cunoastere – “Oameni – comunitati – identitati”.

Editia a XVII-a Salonului National de Fotografie Turistica se adreseaza celor care, prin fotografie, reusesc sa contribuie la descoperirea identitatii turistice nationale, prin promovarea si valorificarea potentialului comunitatilor locale, abordare specifica turismului responsabil si considerata potrivita si oportuna unei dezvoltari turistice de perspectiva.

Pentru prima data, evenimentul aduce in atentia participantilor si necesitatea de a actiona, de a lua atitudine in fata elementelor negative care influenteaza activitatea turistica prin intermediul unei noi sectiuni de concurs - “Semnal de alarma!”.

Categorii de concurs:
I. Oameni si locuri
II. Fantezii urbane
III. Mestesuguri
IV. Destinatii turistice
V. Bucuria sarbatorii la romani
VI. Semnal de alarma!
VII. Viata comunitatilor rurale

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 17 mai – 27 iunie 2013 prin simpla creare a unui cont pe site-ul revistei Vacante&Calatorii si completarea formularului pentru participanti.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul si pagina de facebook a revistei Vacante&Calatorii.

Aceste eveniment este organizat sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram