RTC incepe seria campaniilor pentru sustinerea educatiei

13 septembrie 2013

„Schimba o viata” a debutat astazi, in parteneriat cu SOS Satele Copiilor Romania, prin trei evenimente simultane in Bucuresti, Cisnadie (Sibiu) si Hemeius (Bacau), cu participarea a peste 500 de copii, 70 de angajati RTC si reprezentanti ai SOS Satele Copiilor.

Prima donatie a fost facuta exclusiv prin intermediul resurselor companiei RTC si a constat in 10.000 de caiete si alte 2.000 de rechizite si ghiozdane pentru copiii din centrele SOS Satele Copiilor.

Pentru aceasta campanie, fondurile vor fi cumulate prin promovarea a peste 1.500 de articole listate in noul catalog RTC, articole marcate cu logo „Schimba o viata”. Cele 1.500 de articole poarta numele a 12 dintre cele mai cunoscute branduri distribuite de RTC. Incepand din luna septembrie, o parte din veniturile generate din vanzarile acestor produse vor fi donate sub forma de produse copiiilor aflati in grija SOS Satele Copiilor Romania, direcționarea procentului de contribuție fiind susținuta atat de RTC, cat și de partenerii companiei.

„Ne bucuram sa lansam o campanie in beneficiul copiilor, pentru a le facilita accesul la unul dintre cele mai importante ingrediente ale dezvoltarii acestora – educatia. Fiecare membru al companiei noastre se va implica in campanie prin promovarea cu prioritate a celor peste 1.500 de articole marcate „Schimba o viata” in catalogul RTC. Le multumim anticipat furnizorilor care ni s-au alaturat in acest demers, cat si clientilor care prin achizitia acestor produse vor face o diferenta in viata copiilor beneficiari”, a declarat Gabriel Muresanu, director general RTC Proffice Experience.

„Gratie generoasei initiative a RTC, copiii din SOS Satele Copiilor, vor putea incepe anul scolar asa cum se cuvine. Luni, 16 septembrie, peste 500 dintre ei vor avea in ghiozdane rechizitele donate prin aceasta campanie”, a declarat Mirela Lavric, director național SOS Satele Copiilor Romania.

Campania va include actiuni trimestriale, menite sa genereze un numar cat mai mare de donatii, atat din partea clientilor companiei, cat si a furnizorilor, iar valoarea totala a donatiilor din cadrul campaniei este estimata la aproximativ 25.000 euro anual. Pentru acest an, parteneriatul cu SOS Satele Copiilor este unul exclusiv, urmand ca din 2014 sa implice si alte organizatii care au in grija copii, prin intermediul donatiilor.

RTC este cea mai mare companie de import si distributie de produse necesare pentru birou si locul de munca, ce furnizeaza o solutie completa pentru firmele si lanturile de retail din Romania: papetarie, birotica, mobilier, curatenie, protocol, administrative, protectia muncii, scolare, articole promotionale, cu o experienta de peste 20 de ani.

Asociatia SOS Satele Copiilor Romania desfasoara activitati in beneficiul copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, precum si a comunitatilor locale, in cadrul a 13 proiecte: trei Sate SOS situate in Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau); cinci Comunitati de Tineri, in Bucuresti, Bacau si Sibiu; proiectul socio-educational Masina cu Jucarii; Tabara de Vacanta din Cisnadie; si trei Centre de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti in Bucuresti, Cisnadie si Hemeius. SOS Satele Copiilor Romania, infiintata in 1990, ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice si este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii de peste 60 de ani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram