RoofArt România și SSAB sărbătoresc Parteneriatul de Oțel

RoofArt Romania, cel mai dedicat producător de țiglă metalică și sisteme pluviale din țara noastră, și concernul scandinav SSAB, promotor global al soluțiilor inovatoare din oțel, cu peste 50 de ani de experiență în industria construcțiilor, sărbătoresc Parteneriatul de Oțel – eveniment care marchează împlinirea a 10 ani de colaborare între cele două companii.

Andrei Postu - Director Executiv RoofArt Romania
Andrei Postu – Director Executiv RoofArt Romania

 

Tehnologiile care stau la baza producerii oțelului premium de calitate nordică marca SSAB – cunoscut în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai bune de pe piață – se regăsesc în sistemele de acoperiș concepute de RoofArt România, SSAB fiind principalul furnizor al tablei din oţel folosită de companie.

Astfel, țigla metalică, sistemele pluviale și accesoriile de tinichigerie specifice produse de RoofArt România au la bază calitatea înaltă a materiei prime și, în plus, poartă amprenta a peste 17 ani de activitate investiți în cercetarea și dezvoltarea unor soluții de lungă durată pentru sistemele de acoperiș, care să atingă un înalt standard de performanță.

Printre cele mai importante misiuni ale companiei noastre se numără cele de a oferi comunității soluții durabile pentru acoperișuri și de a creşte gradul de educare privind tehnicile moderne de montaj. Principalul nostru furnizor de materie primă a contribuit substanțial, în cei 10 ani de colaborare, la îndeplinirea acestora, prin înalta calitate și inovația care îi caracterizează produsele. De aceea, dorim să le mulțumim, pe această cale, partenerilor și prietenilor noștri din SSAB”, a declarat Andrei Postu (foto), director executiv RoofArt România.

Parteneriatul de Oțel, marcat prin organizarea a patru evenimente de amploare

Și pentru că anul acesta se împlinesc 10 ani de colaborare între RoofArt și SSAB, reprezentanții celor două companii au pregătit patru evenimente dedicate clienților și colaboratorilor din industria de profil. În cadrul acestora vor fi abordate teme precum tehnologiile inovative folosite în producția de oțel prevopsit, domenii de utilizare, proceduri de testare, inițiative durabile și cu impact minim asupra mediului.

Endre Kalmar, Area Sales Manager, SSAB: „RoofArt este o companie foarte profesionistă care produce produse de înaltă calitate pentru acoperișuri realizate din oțelul prevopsit cu acoperire GreenCoat®. Suntem foarte mândri să sărbătorim primii 10 ani de cooperare fructuoasă SSAB & RoofArt și așteptăm cu nerăbdare să realizăm noi proiecte împreună pentru a oferi cele mai bune soluții piețelor de construcții din România și Republica Moldova”.

Programul evenimentelor organizate de RoofArt România

Potrivit reprezentanților companiei, cele patru evenimente vor avea loc în perioada 20-28 martie, după cum urmează:

  • Brașov – 20 martie 2018, Hotel Kronwell;
  • București – 21 martie 2018, Hotel Crowne Plaza;
  • Cluj-Napoca – 27 martie 2018, Platinia Luxury Suites;
  • Piatra Neamț – 28 martie 2018, Hotel Central Plaza.

 „Așa cum i-am obișnuit pe partenerii și colaboratorii noștri, avem pentru ei și o surpriză: toți cei care participă la evenimentele prin care celebrăm Parteneriatul de Oțel se pot înscriere la tombola pentru câștigarea unui voucher de vacanță la Stockholm, în valoare de 400 Euro, destinația nefiind întâmplător aleasă, ținând cont de faptul că Suedia este una dintre țările de origine ale oțelului SSAB”, a precizat Maria Moldovan, Specialist Marketing în cadrul RoofArt România.

Mai multe detalii despre evenimente, precum și programul complet al acestora, pot fi găsite pe site-ul roofart.ro.

Despre RoofArt România

RoofArt România face parte din Grupul de companii RoofArt, care este prezent în 11 țări din Europa și deține o experienţă de aproape 20 de ani pe piața sistemelor de acoperiș.

roofArt

Fondată în 2001, RoofArt Romania a devenit promotor al soluţiilor durabile pentru acoperişuri: țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice.

Compania brașoveană investește continuu în asigurarea unui nivel superior de calitate în ceea ce privește portofoliul de produse, de la materia primă folosită în producţia sistemelor de învelitori, până la liniile de producţie şi utilajele profesionale pe care le folosește.