Romsym Data a semnat cu IBM Romania un contract de distributie special pentru programele IBM SPSS Statistics in mediul academic

19 septembrie 2013

Ca o recunoastere a experientei si profesionalismului dovedit pe piata IT de peste 20 de ani de catre Romsym Data a semnat cu IBM Romania un contract de distributie special pentru programele IBM SPSS Statistics in mediul academic. Acest tip parteneriat vine in intampinarea nevoilor universitatilor de a oferi programele IBM SPSS Statistics unui numar cat mai mare de utilizatori. Incepand cu laboratoarele, studentii si master-anzii continund cu profesorii si lectorii toti pot beneficia acum de utilizarea prorgaremelor IBM SPSS Statistics de tip Campus Edition.
De aceste licente poate beneficia orice universitate publica sau privata din Romania si Republica Moldova.
Pe langa licentele software, Romsym Data pregateste si o serie de cursuri ce vor pune accentul pe utilizarea practica a IBM SPSS in solutionarea unor probleme de business si corespund cerintelor si trendului pietei fortei de munca. Un analist de “big data” va fi in urmatorii ani, spun specialisti, o pozitie cheie in multe companii medii si mari.
Big Data a devenit o problema in afaceri sau cel putin o problema pe care oamenii de afaceri incep sa o constietizeze si incearca sa-i controleze dinamica prin diferite mijloace.
Analizele asupra “big data” reprezinta o oportunitate pentru companii sa descopere legaturi si structuri acolo unde nimeni nu se gandea ca ar putea exista. Volumul extrem de mare de date poate fi acum folosit si din el pot fi extrase informatii valoroase ce pot aduce schimbari eficiente in modul in care sunt conduse afacerile.
Rosmym Data a devenit partener SPSS incepand cu anul 1996, iar dupa achizitia SPSS de catre IBM in anul 2009 si-a continuat colaborarea air din anul 2011 a devenit Support Provider Partner pentru solutiile si produsele IBM SPSS.
Echipa ce sustine distributia IBM SPSS este formata din 2 specialisti SPSS cu o vasta experienta, 2 instructori si 2 consultanti de vanzari. Proiectele si implementarile realizate cu succes de pana acum recomanda Romsym Data ca un partener de incredere pentru orice fel de proiect.
Pentru mai multe infromatii va rog sa ne contactati la adresa [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram