fbpx

RomGerMed De ce este important serviciul de medicina muncii?

Din toate studiile facute de specialisti rezulta ca ne petrecem extrem de mult timp, ba chiar mai mult de jumatate de zi, iar acest lucru afecteaza sanatatea intr-o proportie foarte mare.

Despre Romgermed si serviciul de medicina muncii

Romgermed ofera un serviciu de medicina muncii la cele mai bune preturi si la cea mai inalta calitate.

Evaluarea sanatatii angajatilor este o metoda foarte buna pentru a te asigura ca mediul de lucru unde angajatii lucreaza este unul potrivit si foarte sanatos. Sanatatea trebuie sa nu fie absolut deloc neglijata si din aceasta cauza Romgermed ofera un serviciu de medicina muncii extrem de important atat pentru angajatori, cat si pentru angajat, pentru ca un mediu de lucru sanatos este un mediu de lucru foarte eficient.
Clinica Romgermed a luat nastere in 1999 in Bucuresti si a continuat sa investeasca in continuu in aparatura si probabil datorita acestui lucru a ajuns sa ofere un serviciu de medicina muncii este extrem de bine. Aceasta reprezinta o solutie foarte buna astazi pentru absolut orice firma. Mai mult decat atat, medicina muncii de la Romgermed este si foarte usor de obtinut.

Romgermed pune la dispozitie poate cele mai bune oferte pentru medicina muncii in functie de numarul de angajati pe care sa il aveti si de aceea ofera seturi complete de analize necesare pentru o evaluare extrem de buna a angajatilor. Sanatatea ocupationala a lor reprezinta principala tinta a sanatatii si reprezinta chiar si mentinerea si promovarea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica si sociala a angajatilor.
Desi foarte multi oameni nu cunosc, medicina muncii este o parte activa a medicinei. Rolul ei principal este acela sa informeze angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si bineinteles de mentinere a conditiilor de lucru perfect pentru sanatatea angajatilor.

Ce ofera medicina muncii de la clinicile Romgermed

  • Mentine angajatul intr-un mediu adaptat pentru capacitatile mentale si fizice ale fiecaruia
  • Previne absenta de la lucru a angajatilor din cauza imbolnavirii datorate conditiilor de lucru si astfel reusesc sa protejeze angajatii de alti factori de risc prezenti la locul de munca.
  • Legislatia in vigoare sustine ca angajatorul are obligatia sa asigure angajatilor sai servicii medicale preventine de medicina muncii.

Ofertele de medicina muncii sunt disponibile online sau in clinicile Romgermed din toata tara.

Una dintre cele mai bune clinici medicale Romgermed este situata in Tineretului. Aici veti gasi o gama completa de specialitati medicale de care medicii experimentati si medicii profesionisti se ocupa.