Roll-Up Banner | Ce reprezinta si la ce se foloseste

12 septembrie 2022
Autor:
Suits Advertising

Afla mai multe detalii despre roll-up banner

Materialul folosit pentru realizarea unui roll-up banner este aluminiul anodizat, ceea ce o face foarte rezistenta la socuri, stropi etc. In acelasi timp, ca material usor, este foarte usor de transportat.

Exista un sistem retractabil pretensionat in interiorul cutiei de aluminiu pentru transportul usor al bannerului. Cand lucrarea este expusa, panza este indepartata, iar atunci cand nu este utilizata, deruleaza automat in interiorul cutiei datorita sistemului integrat, de unde si denumirea de „Banner Roll-Up”.
roll-up banner
Cutia vine si cu picioare de sprijin pliabile. Acestea ajuta la plasarea bannerului in siguranta intr-o pozitie verticala.

Stiai aceste lucruri despre acest sistem de promovare?

Acest sistem de promovare de tip roll-up banner este usor de instalat, iar greutatea este una dintre principalele sale caracteristici. Il puteti instala oricand unde doriti, intr-un mod eficient. Puteti elimina bannerul si il puteti sustine cu stalpul inclus, iar anuntul este gata de difuzare! Poate fi indepartat cu usurinta prin rularea in jos. Poate fi amplasat pe orice suprafata deoarece exista o baza care sustine intregul banner.

Bobina poate fi adusa la locul de instalare fara dificultate. Acestea pot fi expediate dintr-un loc in altul, permitandu-va sa va promovati afacerea in diferite locuri. Bannerele pot fi transportate cu masina, trenul si orice alt vehicul. Deci, atunci cand iti schimbi mesajul, nu trebuie sa creezi un nou anunt, dar il poti folosi pe cel vechi.

Bannerele sunt personalizabile si articolele publicitare vor fi realizate in functie de nevoile dumneavoastra. Puteti realiza proiectul conform propriilor cerinte. Cunoasterea sistemului va fi foarte benefica si veti castiga mai multa atractie publica. Sistemul poate fi creativ si va puteti afisa designul logo-ului dupa cum doriti pe banner. Imaginile de inalta calitate sunt benefice si atractive, iar calitatea este un avantaj. Aceasta este una dintre cele mai bune solutii oferite, asa ca profitati de ea.

Sfaturi de culoare | Sfaturi de design

Lasati culoarea sa va fie prietena atunci cand va proiectati designul bannerului roll up.

De asemenea, este important sa luati in considerare efectul derularii culorii de fundal asupra textului si imaginilor. Toate imaginile si textul de pe stand trebuie sa fie lizibile.

Culorile stralucitoare precum rosu si portocaliu vor atrage atentia, dar asigurati-va ca evitati utilizarea atat a galbenului, cat si a albului, deoarece orice informatie, in special de la distanta, poate fi dificil de citit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram