Rochiile de mireasa inDiva Bridals acum si in Romania prin Rose Bridal

30 octombrie 2014

Cu o experienta de 25 de ani in domeniul productiei rochiilor de mireasa, marca InDiva Bridals are la ora actuala peste 130 de reprezentante si clienti la nivel mondial, fiind printre cei mai mari producatori de rochii de mireasa din Turcia. Rochiile colectiilor inDiva Bridals sunt special concepute de designerii proprii și produse cu măiestrie, folosind materiale sofisticate si calitative, broderii si dantele fine, accesorizate cu cristale, perle sau ornamente florale.
Rochiile de mireasa inDiva Bridals evidentiaza feminitatea fiecarei mirese si se adreseaza miresei sofisticate, elegante, care vrea sa fie in centrul atentiei si sa profite de un eveniment unic in viata ei. Croiala de baza a colectiilor este modelul tip printesa, in care regasim mici accente ale stilului opulent al nuntilor orientale. Astfel, rochiile sunt decorate cu detalii si ornamente feminine si pretioase - cristale, perle, detalii florale sau accesorii inedite. Cel mai cautat si apreciat model de catre mirese, rochia stil printesa este vedeta colectiei. Toate modelele au fuste ample din starturi suprapuse de tulle, corset scurt pana in talie sau alungit, iar ca si detalii regasim dantela fina care imbraca decolteul, umerii sau corsetul, accesorii feminine ornate cu cristale sau perle, brauri sau accesorii florale. In concluzie, rochiile de mireasa stil printesa apartinand colectiei inDiva Bridals sunt alegerea perfecta pentru mireasa eleganta, chic, moderna.
Modelele colectiei inDiva Bridals vor fi disponibile la magazinul Rose Bridal, incepand din noiembrie 2014.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram