fbpx

Rochii și pantofi dama – tot ce își pot dori doamnele și domnișoarele

pantofi dama, botine dama

Rochia este articolul vestimentar care nu se demodează niciodată. Tocmai de aceea îți vom oferi câteva idei despre cum să porți modelele tale preferate de rochii și anul acesta. Iată ce variante de nuanțe și texturi ai:

  1. Catifeaua este încă materialul preferat anul acesta. Dacă ai un eveniment sau pur și simplu vrei să arăți special, alege unul dintre modelele de rochii de seara de catifea. Verdele smarald și burgundiul te vor face să arăți distinsă. O pereche de pantofi dama negri, cu toc subțire vor întregi ținuta.
  2. O rochie din voal cu o pereche de botine dama pot fi alegerea potrivită dacă ești pe fugă. Alege negrul pentru a fi sigură că nu dai greș.
  3. Denimul este peste tot și anul acesta. Încearcă o rochie din denim cu o pereche de bocanci cu influențe rock. Acest look este ideal pentru un eveniment relaxant pe timp de zi.

Încearcă și tu ținutele propuse și fii întotdeauna la modă. Magazinele Zenda.ro și SevenShop.ro îți oferă haine și încălțăminte de cea mai bună calitate la prețuri foarte accesibile.