fbpx

Rochii de vara cu detalii romantice

Rochia este un simbol feminin pentru orice doamna sau domnisoara, indiferent de varsta acesteia. Tendintele spun ca, cel putin odata in viata, si indiferent de stil, orice femeie a fost cel putin o data in cautarea unei rochii extrem de feminine. Si ce fel de rochie este mai feminina si mai gingasa deca nu aceste rochii de vara cu detalii romantice?

Notele de romantism se pot creea cu usurinta prin stilul unei rochii, prin imprimeu sau prin culorile pe care aceasta le detine. Si cu atat mai mult ar trebui sa optati pentru o astfel de rochie cu detalii romantice in sezonul cald, deoarece genul acesta de rochii se potrivesc perfect cu sezonul din punct de vedere al tendintelor, cat si al confortului.

Idei de rochii de vara cu detalii romantice

1.Rochii cu volanase

Volanasele sunt un detaliu extrem de feminin si jucaus, iar o astfel de rochie cu siguranta te va ajuta sa concepi simplu, rapid si accesibil, o tinuta de vara extrem de potrivita stilului tau, si romantica in acelasi timp. In functie de cat de departe iti doresti sa mergi cu aceste detalii, poti opta pentru o rochie cu cateva volane in zona decolteului sau a umerilor sau pentru o rochie plina de volane. Optiuni diverse drept inspiratie vei gasi la felamo.com .

 

2.Rochii clos si babydoll

Cele doua stiluri de rochii aduc putin din inspiratia anilor 80’ si te duc cu gandul la eleganta, la papusi, asociind o astfel de rochie cu romantismul infinit al unei doamne.Rochiile clos si babydoll sunt ideale in special pentru adolescente si doamne tinere care-si doresc sa-si (re)descopere femininatea.

3.Rochiile florale

Dintotdeauna am asociat femeile cu milioanele de flori care ne surprind prin aparitia si transformarea acestora. Iar o astfel de rochie este, fara nicio indoiala, o alegere foarte potrivita pentru o doamna romantica, cat si pentru vara.