Rochii de mireasa de inchiriat exista pentru ca toate miresele sa fie fericite

29 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

Orice fata si femeie viseaza sa isi gaseasca jumatatea si sa faca o nunta ca in povesti. Si visele se accentueaza sau se fac mai dese pe an ce trece. Aceste vise isi schimba de multe ori elementele pana sa se stabileasca cateva principii de baza. Culorile se schimba de cele mai multe ori, apoi vine schimbarea mirilor, iar, in cele din urma, se schimba locatia. Rochia de mireasa se schimba in foarte putine cazuri.
Se poate schimba materialul si anumite elemente decorative, dar niciodata stilul si croiul. Acestea odata stabilite, raman ancorate in visele femeii. Nimeni si nimic nu o va putea face sa isi schimbe parerea.
Cele mai multe femei, in visele lor vad cum isi cumpara acea rochie de mireasa mult dorita, dar odata ajunse in fata magazinului si dupa nenumarate ore de proba, dupa ce gaseste acea rochie de mireasa care o va face cea mai frumoasa mireasa, realizeaza ca pretul prea ridicat nu o va putea lasa sa isi indeplineasca, in totalitate, visul, din diferite motive. Atunci le recomandam mireselor care vin la noi sa isi ia rochii de mireasa de inchiriat, pentru a putea purta rochia mult visata la nunta lor.
Este foarte important ca o mireasa sa se imbrace cu rochia de mireasa in care se simte bine, pentru ca in acest fel ea se va simti si speciala si va prinde curajul necesar pentru a se simti bine si a nu se panica in momentul in care toti ochii vor fi atintiti asupra ei. Altfel, in momentul in care va fi in centrul atentiei, va avea impresia ca toata lumea se uita la ea pentru ca este ceva in neregula cu rochia sau pentru ca se vede ca nu este exact asa cum trebuie.
Asa ca, doamnelor si viitoare doamne, va sugeram sa nu va infranati si sa nu va temeti, caci solutii exista. Este foarte important ca voi sa va simtiti bine in ziua voastra speciala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram