Rochii de bal

13 august 2012

Liceul este una dintre cele mai frumoase perioade din viata. Prieteniile legate in liceu nu sunt prietenii trecatoare. Rasetele din pauza mare, fugitul de la scoala, tezele de la romana si toate petrecerile date in lipsa parintilor s-au transformat in amintiri placute, care nu pot fi spulberate. Evenimentul care incununeaza toti acesti ani stralucitori este balul de absolvire, ultima petrecere in acea formula, in care te desparti cu drag de toti acesti fluturi care ti-au intrat in stomac.
Uneori, cauti luni de zile rochia perfecta. Alteori, ti-o faci la comanda. In putine cazuri, ti-o fabrici. Cateva adolescente au avut ideea de a fabrica rochia pentru balul de absolvire din ziare, chitante, filtre de cafea sau ambalaje imbinate cu dantela. Au stralucit in
Rochii elegante , fiind mai apreciate decate fetele imbracate in
Rochii lungi de seara care au platit averi pentru a obtine rolul de regina a balului.

Regan Kerr din Colorado a petrecut doi ani strangand peste 5.000 de capace de suc pe care le-a cusut, obtinand o minunata rochie de bal. O alta adolescenta a imbinat 101 de ambalaje de Skittles in 15 ore de munca. Elizabeth Rasmuson a creat topul rochiei sale din ambalaje de guma si a facut o vesta pereche pentru iubitul ei. Angela Bright si-a confectionat rochia din plicuri de ceai folosite. Ravisanta rochie a calatorit prin toate galeriile de arta din lume.

Iata doar cateva exemple de creativitate si autenticitate si probabil mult curaj. Le-a trebuit o doza de nebunie pentru a se prezenta la un asemenea eveniment, atat de important in viata lor, imbracate in aceste ciudate Rochii elegante, la limita intre arta si ridicol. Dar iata ca prezenta lor increzatoare, stilul si atitudinea debordanta au adus tinutele in centrul atentiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram