Rochii colorate din baloane si ciocolata

29 iulie 2012

Rochii colorate din baloane si ciocolata

Arta mereu se reinventeaza. Oglinda a vietii, inspirata din aceleasi trairi si sentimente, din ciclicitatea unei
initieri, arta capata forme noi, dimensiuni diferite care au la baza esenta aceluiasi sentiment primordial, dar universal, insa o perceptie asupra lumii care difera de la artist la artist. Mintea umana patrunde in inefabil, patrunde in ludic si contureaza imagini si asocieri inedite. Moda este o arta frumoasa, rochii fabuloase creandu-se de-a lungul timpului. De la eleganta, clasa si stil la nebunie si extravaganta, rochiile acopera o paleta larga.

Mai mult sau mai putin practice, rochii lungi de seara transpun gandurile in imagini si imaginile in fantezie. Dar nu orice fel de Rochii , de la rochii din flori sau rochii din portelan, am intalnit acum si rochii din baloane. Banuiesc ca sunt foarte fragile, si trebuie ferite de multimi sau ace. Dar culorile iti incanta privirea, precum si felul in care sunt croite. Baloanele imbraca sublim formele suave ale femeii.

Rochia din bomboane de ciocolata este un deliciu. Ambalajul colorat imbraca nuanta dulce a ciocolatei. Forma este dreptunghiulara, fapt ce face ca rochia sa para facuta dintr-o multime de zale. Probabil este facuta pentru anotimpul rece, caci in aceste toride zile de vara, ciocolata s-ar topi. Mi-ar fi greu probabil sa am o asemenea rochie in garderoba, tentatia ar fi prea mare, iar pofta de ciocolata din zilele ploioase de toamna m-ar indemna sa gust savoarea unei asemeneaRochii elegante .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram