Rochii celebre

Fascinanta lume a celebritatilor ne vrajeste din ce in ce mai mult. Intram intr-un miraj din care nu mai putem iesi, parca suntem absorbiti de aceasta lume. Filmele ne deschid lumi imbatabile, faurind castele de imagini. Iar publicul isi doreste sa devina oglinda imperfecta a personajelor din aceste lumi. Ravnim, admiram si ajungem sa imitam. Privim frumoasele actrite defiland in rochii superbe, in costume inedite ce accentueaza inefabilele imagini.
Aceste
Rochii elegante nu sunt atat de intangibile. Internetul aduce astazi oamenii aproape, vorbele, zvonurile si informatia. Poti gasi pe internet superbele

Rochii lungi de seara purtate de celebritati pe covorul rosu la preturi accesibile tuturor. Poti gasi copia perfecta a fabuloasei rochii vintage verzi purtata de Keira Knightley in Atonement la doar 100 de dolari. Precum si alte rochii elegante devenite celebre, datorita filmelor in care au aparut si actritelor care le-au purtat. Poti gasi rochia galbena purtata de Kade Hudson in Cum sa scapi de un tip in 10 zile la doar 90 de dolari.
Iata ca primul pas poate fi facut. Privirile se vor intoarce cu siguranta. Aparitia ta va fi remarcata la orice
eveniment. Iar autenticitatea se va regasi in felul tau de a fi. Rochia va completa doar prezenta ta radianta. Niciodata nu m-am speriat de o aparitie la acelasi eveniment in aceeasi tinuta, in aceeasi rochie de seara. Diferenta salasluieste in comportament si atitudine si nu in material.