fbpx

Roastul anului 2020: Vlad vs. Cătălin Bordea

În primăvara anului 2018, Kindred Group – unul dintre giganții pieței internaționale a jocurilor de noroc – lansa Vlad Cazino, primul cazino online cu specific românesc. Încă din start, totul a fost inedit la Vlad Cazino, pornind direct cu ideea de a crea gazda perfectă pentru jucătorii români – extrem de simpaticul vampir Vlad, mereu pus pe glume, care îți însoțește clienții pe tot parcursul vizitelor și continuând cu spoturile publicitare de mare succes la TV. Mai mult decât atât, în încercarea de a promova distracția de cel mai bun nivel, Vlad Cazino a mers chiar și mai departe, fiind unul dintre sponsorii celebrului festival Untold ediția 2019 – o premieră în cazul unui cazino online din România.

Acum, cei de la Vlad Cazino continuă seria surprizelor, cu un Roast Battle de nota 10, în care simpaticul vampir Vlad îl are drept adversar pe nimeni altul decât pe celebrul Cătălin Bordea.

Lupta” a început deja pe contul de Facebook Vlad Cazino, cu jucăușul vampir Vlad anunțându-ne că vineri vom putea vedea cel mai șmecherific Roast Battle din câte au fost până acum, atât pe rețeaua de socializare Facebook, cât și pe Youtube și IGTV.

Cătălin Bordea este unul din pionierii stand-up comedy în România (cel care, de altfel, a lansat și primul DVD de stand-comedy din țară), showurile sale live fiind de mare succes, indiferent în ce zonă a țării au loc. Cătălin Bordea este absolvent UNATC și este cunoscut și pentru prezența în seriale de mare succes difuzate de Pro TV în 2005 – La Bloc sau Fete cu Lipici.

Pe tot parcursul lunii august 2020, la Vlad Cazino continuă și promoția Vara VLADastică de 1.500.000 Rotiri Bonus. Zilnic, sunt acordate 10.000 rotiri bonus, iar la finalul lunii, pe lângă alte 200.000 de rotiri, cei de la Vlad Cazino pun la bătaie multe alte premii atractive – vouchere cash pentru jocuri de bingo, tichete la turnee Jackpot Poker și două super telefoane Samsung Flip.

Poti urmari video-ul complet accesand acest link.

La Vlad Cazino, promoțiile sunt mereu la ele acasă, iar oferta de jocuri este una excelentă. În secțiunea Casino, ai acces la peste 470 de sloturi online de la cei mai buni furnizori de pe piață – Novomatic, Play n GO, NetEnt, Yggdrasil și mulți alții. În plus, de pe mobil poți accesa și sloturi de la EGT (Euro Games Technology), precum Shining Crown, Burning Hot, 20 Super Hot, iar unul dintre aspectele pozitive este faptul că jocurile de tip slot sunt disponibile și în variantă demo – fără mize reale. Pe lângă sloturi, la Vlad Cazino mai poți juca ruletă și blackjak la mese clasice sau cu dealeri live, bingo și turnee de poker HexaPro.