Revista SCOOTER FUN incheie anul 2010 cu un numar dublu si o noua campanie pentru copiii din familile fara posibilitati

11 noiembrie 2010
Autor:
dowmedia08

Cu un sezon mai putin favorabil pietei scuterelor la nivel global, in principal şi cu mult sub asteptari in Romania, in care revista SCOOTER FUN a reusit totusi sa mentina in atentia publicului fenomenul scuteristic prin implicarea in diverse manifestari dedicate si prin prezentarea permanenta a noutatilor din domeniu, s-a ajuns la finalul unui nou an editorial.

Pentru industria moto anul 2010 a insemnat un regres important, lucru care se regaseste la nivelul vanzarilor de unitati si care a avut un efect negativ si asupra revistelor de specialitate, multe dintre ele fiind nevoite sa-si intrerupa aparitia.

Totusi 2010 a insemnat si implinirea a 2 ani de existenta pentru revista SCOOTER FUN, a mai insemnat si cea de a doua editie a SMAEB SCOOTER FUN CUP si o multime de manifestari organizate in diverse orase din Romania. Revista a fost permanent alaturi de cluburile de scuteristi din tara, organizand impreuna cu Politia Romana o serie de evenimente sub egida ALEGE VIATA!

Revista SCOOTER FUN va incheia acest an cu un numar dublu (numarul 23 - noiembrie/ decembrie 2010) dedicat in principal celor doua mari saloane moto din Europa (Koln si Milano), fiind prezentate noutatile din segmentul scutere. In acest numar vor mai aparea testul editiei: Peugeot Vivacity 4T 50 cmc, istoria scuterului, rubrica de shopping si bineinteles ghidul cuparatorului.

Sfarsitul de an mai reprezinta si o noua campanie dedicata copiilor proveniti din familiile nevoiase din mediul rural, campanie ce a fost initiata in 2008 de catre revista SCOOTER FUN, cu sprijinul Politiei Romane si al partenerilor - revista ATV Club Magazin, revista AUTO MOTOR SI SPORT, SCUTER CENTRE, POL DISTRIBUTION, P&P, EDELWEISS, BRANDER PROMO. In fiecare an campania s-a bucurat si de sprijinul comunitatii scuteristilor, care au donat articole de imbracaminte, jucarii si dulciuri pentru acesti copii.

In acest an campania se desfasoara pe perioada 20 noiembrie-20 decembrie, oferirea de pachete avand loc pe 20 decembrie 2010 in cadrul caravanei organizate cu prilejul campaniei. Zonele vizate in acest an sunt localitati din judetele Prahova si Dambovita, iar numarul de copii care vor primi pachetele este estimat la peste 150.

Toti cei care doresc sa sustina aceasta campanie ne pot contacta pe adresa de e-mail: [email protected] pentru mai multe detalii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram