Noi unde mergem de Revelion?

Revelion

Revelion 2020 – unde il petrecem?

Revelion 2020 este ultima vacanta a anului 2019 si prima vacanta a anului 2020. Multi turisti se grabesc sa isi aleaga destinatia pentru a petrece vacanta de sfarsit de an, vacanta de Craciun si Revelion.

Aceasta vacanta de sfarsit de an este un moment de rasfat si relaxare pentru cei care au muncit din greu de-a lungul anului.

Din aceasta cauza, romanii nu fac economie cand vine vorba de vacanta de Revelion. Echipa agentiei de turism online, O9VACANTA, observa o crestere a numarului de persoane interesate de calatorii in strainatate. Vacantele in locatii exotice, destinatiile la soare precum Emiratele Arabe, sau Asia, sunt extrem de atragatoare pentru turistii romani.

Cererile pentru vacante pentru Revelion au crescut

Printre locatiile cele mai apreciate de turistii romani anul acesta de Revelion se afla Dubai, Egipt, Bali, Malta si Antalya. Este o placere sa te intorci acasa din vacanta de iarna, dupa o petrecere de neuitat de Revelion, bronzat/a si relaxat/a.

Aceste locatii pentru Revelion au multe elemente in comun: soarele calduros, plaja si hotelul de lux. Mancarea apetisanta este de asemenea un plus cand optam pentru vacanta de Revelion intr-o locatia exotica.

Cei interesati de un stil de viata sanatos isi doresc sa manance mai putin traditional romanesc si mai mult legume si fructe exotice.

O vacanta de Revelion in Egipt ne ofera o vasta paleta de activitati de relaxare. Exista numeroase excursii care sunt organizate catre punctele de atractie locale. Hurghada este acum o statiune turistica la malul Marii Rosii.

Revelion

Nu multa lume stie ca aceasta statiune a fost in trecut un mic sat pescăresc, care a crescut pana a ajuns astazi o locatie bine cunoscuta la nivel international.

Multi turisti aleg sa sarbatoreasca vacanta de sfarsit de an si petrecerea de Revelion in Egipt.

In Hurghada veti putea observa bariere de corali si sute de specii de pesti tropicali daca veti incerca scufundarile si excursiile pregatite de hotelieri.

O vacanta de Revelion memorabila vine cu oferte de excursii si de explorare a frumusetilor locale.

Despre agentia de turism online O9VACANTA

O9VACANTA este o agentie de turism online infiintata in anul 2012.

De-a lungul timpului, agentia de turism O9VACANTA a asigurat vacante memorabile in locatii de pe toate continentele pentru familii, prieteni sau colegi de munca plecati in team building.

Echipa de la agentia de turism O9VACANTA se bucura sa gaseasca cele mai bune oferte de vacanta, oferte last minute sau vacante ieftine pentru clientii fideli.

Agentia de turism online O9VACANTA este un agregator al celor mai cautate vacante lansate de toti marii turoperatori romani.

Printre beneficiile pe care le aveti atunci cand alegeti sa lucrati cu noi gasiti economisirea timpului. Gasiti toate ofertele intr-un singur loc si puteti compara direct tarifele chiar si pentru acelasi hotel.

 

Site: https://www.o9vacanta.ro

Persoana contact: Monica Pralea

Telefon: +4 0765 459 700

Email: contact@o9vacanta.ro

Facebook: http://www.facebook.com/09VACANTA