Retractia gingivala printre cauzele principale ale pierderii dintilor

ESTETICA DENTARA
O sanatate orala corespunzatoare nu se refera doar la dantura propriu-zisa, ci aceasta implica si starea gingiilor si a tesutului osos care sta la baza acestora. Pentru ca odata cu inaintarea in varsta, oamenii se confrunta cu pierderi ale dintilor, desi acestia nu prezinta in mod evident carii sau alte forme de afectiuni vizibile, trebuie sa stim ca gingiile pot avea un rol decisiv in acest proces.
Astfel, s-a constatat ca retragerea gingiilor este principalul factor in cazul sensibilitatii dintilor, care poate duce pana la pierderea acestora. In acest fel radacina acestora este expusa, dintii de alungesc si se obtine un efect estetic neplacut, astfel aparand parodontoza. Nu trebuie sa ignoram aceste semne si este necesar ca de la primele simptome (sensibilitate la cald si rece, inflamare gingivala, dureri etc.) sa cerem ajutorul medicului stomatolog, care poate interveni si stopa aceasta evolutie neprielnica. La Velvet Dental, o clinica stomatologica din Bucuresti vei gasi o echipa de medici dedicati, care sunt oricand dispusi sa iti vina in ajutor si sa redea sanatatea danturii tale. Poti fi sigur ca aici vei fi intotdeauna tratat cu multa atentie si profesionalism, iar problemele tale se vor rezolva in cel mai scurt timp, pentru ca vei avea oricand la dispozitie un medic gata sa se ocupe de tine.
Asadar, daca esti in cautarea unui stomatolog Bucuresti, acesta este cel mai recomandabil centru. Poti face chiar acum o programare la clinica Velvet Dental.