Restaurantul Sheherezade din București s a dotat cu un sistem de sonorizare ambientala de la Amro Electronic Grup

Restaurantul Sheherazade din București este unul cu specific oriental, în care veți găsi mâncăruri și deserturi tradiționale libaneze delicioase. Atmosfera caldă, primitoare, este creată și cu ajutorul unui sistem de sonorizare profesional, de primă mână, pus la dispoziție de către Amro Electronic Grup, importator și distribuitor al mărcilor Proel și IC Audio.
Specialiștii de la Amro Electronic Grup recomandă utilizarea unor anumite echipamente audio combinate pentru a obține sonorizarea ideală; deoarece fiecare spațiu este unic și are propriile necesități, vă invităm să ne contactați pentru ca specialiștii noștri să vă ghideze către soluția cea mai potrivită restaurantului sau terasei dumneavoastră.
Este bine de știut faptul că în portofoliul Amro Electronic Grup veți găsi și soluții universale pentru sonorizarea restaurantelor și teraselor. Vă recomandăm, spre exemplu, sistemul audio complet de sonorizare pentru restaurante cu terase, pentru o distribuție uniformă a sunetului, oferind astfel o atmosferă placută si relaxantă. Sistemul audio este conceput pentru două zone, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Kit-ul este compus din mixer audio cu amplificator cu putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevăzut cu atenuatoare de volum, iar utilizarea lui este simplă, nefiind necesare cunostințe tehnice avansate.
Pentru orice tip de restaurante și terase, Amro Electronic Grup oferă o gamă largă de echipamente audio și sisteme de sonorizare complete. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați!