REPREZENTARE RECUNOASTERE RESPECT

28 martie 2014

Platforma online www punct 3r punct info punct ro este deschisa tuturor femeilor care doresc sa-si impartaseasca experienta profesionala! Va invitam sa deveniti membri activi!
Platforma online este realizata in cadrul proiectului “Promovarea principiului egalitatii de sanse si de gen la nivel national in cadrul societatii civile si administratiei publice locale si centrale”, POSDRU/97/6.3/S/63007, si are ca scop promovarea egalitatii de sanse intre femei si barbati prin facilitarea dobandirii informatiilor necesare aplicarii acestui principiu la locul de munca.
Inscrie-te si tu! Opinia ta conteaza! Reteaua online interprofesionala pentru femei se adreseaza in primul rand participantelor la activitatile proiectului, dar este deschisa tuturor femeilor care doresc sa-si impartaseasca experienta profesionala, modul in care au reusit sa-si atinga obiectivele propuse in cariera, dificultatile intampinate, etc.
Un cadru organizat de comunicare si dezbatere: Prin intermediul platformei www punct 3r punct info punct ro se creeaza un cadru organizat de comunicare si dezbatere, precum si un schimb de experienta in domeniu intre membrele retelei.
Opinii - imbunatatirea reprezentarii femeilor: Platforma reprezinta cea mai simpla modalitate de a afla opinii in legatura cu ceea ce se poate realiza concret pentru imbunatatirea reprezentarii femeilor la toate nivelurile.
Planuri de actiune pentru viitor: Platforma se va putea concretiza in planuri de actiune pentru viitor, in domeniul egalitatii de sanse si de gen.
Se impune o schimbare a atitudinilor, comportamentelor si structurilor sociale care le impiedica pe femei sa se afirme, sa aiba o participare activa in societate si un acces facil pe piata muncii. In pofida progreselor inregistrate, in special in domeniul educatiei si al ocuparii, femeile intampina inca obstacole in atingerea unei egalitati reale.
Proiectul este implementat de CNSLR-Fratia, in calitate de solicitant, in parteneriat cu Federatia Salariatilor din Administratia Publica Centrala si Locala COLUMNA, Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Federatia Sindicatelor din Invatamant SPIRU HARET, Federatia Nationala a Sindicatelor din Chimie si Petrochimie LAZAR EDELEANU, Federatia Sindicatelor din Comert, Institutul de Educatie si Studii Sindicale, Fundatia Dezvoltare in Europa, Centro Servizi CISL CSC SRL si Unionservices SRL.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram