fbpx

Reparatii TV la domiciliu in Bucuresti

Daca ti s-a stricat televizorul cel mai probabil te gandesti ca vei fi nevoit sa te deplasezi cu el la firma de reparatii tv. Cu toate acestea poti fi tentat sa cauti pe internet reparatii tv la domiciliu. Si bine faci, caci din fericire acum ai posibilitatea de a-ti repara televizorul chiar acasa. Daca ai un televizor nou, montat pe perete sau asezat pe o masuta, nu trebuie sa-l scoti si sa-l puneti in masina pentru a cauta un centru de reparatii televizoare.

Intra pe http://www.reparatii-tv.eu sau suna direct la 0763 658 831, zilnic intre 9 si 21 pentru o programare de reparatii tv la domiciliu. In functie de programul tau vei stabili impreuna cu un reprezentant al firmei de service, cand va veni un tehnician direct acasa la tine pentru a rezolva problema pe care o intampini.

Reparam orice marca de televizor, mai vechi sau mai nou, CRT, LCD, LED, Plasma. Cunoastem deja ce probleme comune pot aparea la unele modele de televizoare, motiv pentru care realizam reparatii de calitate in timp scurt. Daca esti din Bucuresati sau din Ilfov poti sa ne suni acum, sa ne descrii pe scurt defectiunea televizorului si in cateva zile te vei putea bucura din nou de programele si emisiunile tale preferate.

Facem service rapid pentru ca avem tot timpul pe stoc unele piese comune de televizor. Prin urmare, de cele mai multe ori nu trebuie sa astepti sa primiti componenta de la importator sau de la producator. In afara de faptul ca detinem pe stoc foarte multe componente ce se defecteaza in general, colaboram cu importatori si companii de vanzari piese tv, motiv pentru care oferim piese de inlocuire la cele mai avantajoase preturi.

Ne deplasam in orice cartier si in orice zona din Bucuresti si din imprejurimi. Te-ar cam tenta acest lucru, dar te gandesti ca acest serviciu este mult prea costisitor. Din contra, este gratuit. Exact, nu trebuie sa platesti deplasarea si constatarea. In functie de diagnostic, vei achita doar reparatia propriu-zisa.

Este simplu si comod. Ne contactezi telefonic, completezi formularul de pe site si poti comanda reparatii tv la domiciliu.

Te intrebi totusi cam ce preturi practicam pentru serviciile de reparatii. Desigur ca intelegem perfect ca vrei sa stii cat te va costa reparatia televizorului, insa acest lucru depinde de mai mult factori: de marca si modelul de tv, de tipul defectiunii, de gravitatea problemei, daca este nevoie de inlocuire piese de reparatie sau sunt suficiente alte operatiuni de reparatii.

Suna acum pentru detalii suplimentare – 0763 658 831