Rent a car – sfaturi utile

12 mai 2016
Autor:
WEBDESK

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa apeleze la serviciile de rent a car, atat in capitala cat si in alte orase. Insa exista situatii in care oamenii nu stiu exact ce trebuie sa faca pentru a inchiria o masina si se trezesc ca primesc cu totul altceva decat s-ar fi asteptat. Pentru a evita astfel de neplaceri, iata cateva sfaturi utile atunci cand te hotarasti sa apelezi la serviciile de inchirieri auto timisoara.

Inainte de a incepe sa cauti masina dorita trebuie sa stabilesti cu exactitate unde anume o vei folosi, cati pasageri vor calatori cu ea, daca vor fi copii sau nu. Odata locatia si numarul de paageri alese se va stabili perioada in care ai nevoie de autoturism. Dupa ce ai ales firma rent a car recomandata de cunostinte sau gasita online va trebui sa completezi un formular de inchiriere a autoturismului, moment in care trebuie sa fii extrem de atent pentru ca taxe ascunse – penalitati de intarziere sau altele – sa nu fie percepute.

Masina prezentata pentru inchiriere trebuie sa fie acelasi model si aceeasi marca cu declarata in contractul de inchiriere. Verifica daca datele inscrise pe talon corespund cu realitatea.

Exista cazuri in care se ofera reduceri la inchirieri auto. Urmareste-le si profita de ele. In general, reducerile se ofera daca se foloseste plata cu cardul, pentru anumite categorii de varste, la fidelizare, pentru o perioada mai indelungata de inchiriere – o zi gratis pentru patru de inchiriere – depinde de la o firma la alta.

Fii atent la masina aleasa deoarece exista posibilitatea de a nu avea schimbator manual si sa nu fii obisnuit cu cel automat sau sa nu fie dotata cu GPS sau scaun de copil. Speram ca aceste sfaturi iti vor fi de folos in alegerea masinii de inchiriat potrivite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram