Renovari in apartament?

Fiecare apartament are nevoie de un aer nou, proaspat si incepand de la o curatenie generala, la varul pe pereti, pana la schimbarea decoratunilor si mobilierului in functie de buget acesta trebuie sa fie pe gustul tuturo membrilor familiei. Baia este locul destinat relaxarii, al intimitatii si locul in care fiecare isi face toaleta zilnica, de aceea este nevoie de un spatiu primitor si aerisit, fara lucruri inghesuite unde nu puteti decat sa faceti un dus. Mobilierul pentru baie Constanta de la Vilux poate fi confectionat la comanda dupa designul gandit de dumnevoastra sau poate fi comandat din revista.

Cine se ocupa de bucatarie? Bucataria revine gospodinei din casa, iar aceasta trebuie sa fie mare si foarte echipata pentru a gati cu placere. Daca spatiul nu va permite un mobilier mare, masiv, Vilux poate lucra la comanda mobilier bucatarie Constanta din mdf cu frezari clasice si accesorii de calitate sau modern create in atelierul propriu. Pentru bucatariile mici se recomanda mobila suspendata, in acest fel va exista senzatia de spatiu mai amplu, de camera aerisita si luminata.

Mobilierul din mdf Constanta are o rezistenta mai mare la fectorii externi, acesta este rezistent la aburi, la caldura, la apa mult mai mult decat orice alte material, iar designul poate fi gandit in functie de preferintele dumneavoastra. Toata familia se va bucura de renovari, de o baie primitoare si relaxanta si de o bucatarie mai mare si mai aerisita in care toata lumea poate sta la masa in acelasi timp.