Remodelare corporala – solutia din trendurile actuale

10 septembrie 2020
Autor:
Suits Advertising

Ce este aceasta remodelare corporala

Visul oricarei femei este sa-si atinga si sa-si mentina cea mai buna figura si, evident, daca este posibil, sa manance din cand in cand tort si dulciuri. Din pacate, schimbarile hormonale, stresul si provocarile alimentare sunt un adversar redutabil. Prin urmare, inchidem ochii si amanam momentul critic. Acum ne trezim speriate, gandindu-ne la oftat in oglinda vazand grasimile acumulate de-a lungul timpului. Oare ce putem face in acest caz?

Haideti sa avem vointa! Facem sedinte eficiente de remodelare corporala si de dieta sanatoasa!
remodelare corporala
Vrem sa aruncam o vraja pentru a o face din nou supla si cautam cu nerabdare reclame pentru aparate de masaj, clinici de infrumusetare sau sali de sport pe care le-am vazut recent in revistele noastre preferate.

Efectele sunt pe termen lung

Nu se poate spune ca remodelare corporala nu este eficienta. In cel mai rau caz, atunci cand se bazeaza exclusiv pe masaj si pe masajul de joasa frecventa, da, nu vor putea dovedi eficienta acestuia. Probabil ca sunt o picatura de apa in ocean. Nu trebuie sa uitam ca modelarea corpului face parte dintr-un plan complex de slabire.

Un alt motiv pentru care nu se respecta rezultatele scontate este nutritia. Este ca si cum ai merge regulat la sala, dar dieta ta este dezordonata si nu respecti regulile. Nu este recomandat sa mananci foarte des si muly, daramite sa iti fie foame.

In acest caz, corpul vede totul ca pe o provocare de adaptare la acest stil de viata. Prin urmare, va consuma mai putine calorii si va stoca rezerve de energie atunci cand nu exista alimente active. Nu este bine deloc.

Prin urmare, procesul de remodelare corporala este plin de satisfactii, dar mai ales atunci cand este insotit de alte masuri (cum ar fi o dieta echilibrata).

La ce fel de porceduri sa apelam?

Daca esti in cautarea unui centru de remodelare corporala iti recomandam sa alegi cu incredere Fysiogand! Acolo gasesti diferite proceduri precum radiofrecventa, electrostimulare, criolipoliza si chiar drenaj limfatic.

Intra pe site-ul lor pentru mai multe detalii!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram