Remodelare corporala prin criolipoliza - ce trebuie sa stim?

1 aprilie 2019
Autor:
Suits Advertising

Ce este si cu ce ne ajuta criolipoliza?

Criolipoliza (dizolvarea grasimii prin inghetare) este o metoda de remodelare corporala care a inceput a fi utilizata din anul 2010 si care ajuta in slabirea localizata. Femeile apeleaza la aceasta procedura pentru a scapa de testul adipos din zonele care le ridica cele mai multe probleme, in special zona taliei, a abdomenului, fesele sau coapsele. Pentru zonele mentionate, exercitiile fizice sau dietele alimentare nu dau niciun rezultat, nedizolvand grasmilea corporala localizata.

In comparatie cu alte proceduri precum liposuctia sau radiofrecventa, criolipoliza prezinta o serie de beneficii atat din punctul de vedere al eficientei procedurii, dar si din punct de vedere fizic, adica aspecte referitoare la dureri, riscuri si cicatrici.

Liposuctia necesita anestezie generala, iar ulterior pot aparea asimetrii ale corpului. Prin radiofrecventa, celulele normale pot fi afectate si durerea locala isi poate face aparitia. Avand in vedere acestea, este de mentionat faptul ca remodelarea prin criolipoliza nu afecteaza celulele normale ale corpului, iar singura atentionare consta in faptul ca dupa procedura pot aparea zone de roseata.

Cat dureaza si ce rezultate obtinem in urma tratamentului cu criolipoliza?

O sesiune de criolipoliza dureaza 30 sau 45 de minute si sunt recomandate repetarea a 2-3 tratamente pentru fiecare zone ce dorim a fi tratata, la un interval de cel putin o luna intre sesiuni.

In urma tratamentului aplicat, numeroase studii au evidentiat faptul ca la numai doua luni dupa acesta, stratul adipos a scazut cu 20,4% si cu 25,5% dupa 6 luni. Pacientii tratati au prezentat un contur corporal imbunatatit si au declarat faptul ca sunt complet multumiti de rezultate, recomandand aceasta procedura si prietenilor.

Criolipoliza este un tratament sigur, care nu afecteaza stilul de viata si care nu prezinta efecte adverse considerabile ulterior. Celulele din stratul adipos sunt expuse la racire directa, declansandu-se un proces natural de subtiere a stratului de grasime.

Pentru cine este potrivita criolipoliza si ce contraindicatii exista?

Cele mai multe persoane care apeleaza la o astfel de procedura sunt cele care fac exercitii regulat, dar nu obtin rezultatele dorite. De asemenea, cei care nu pot opta pentru o viata activa din pricina locului de munca, persoanele supraponderale sau chiar femeile care prezinta o intindere a pielii dupa nastere aleg tratamentul prin criolipoliza.

Exista, insa, si contraindicatii pentru aceasta procedura. Persoanele care nu pot urma un astfel de tratament prezinta urmatoarele afectiuni:

  • Tulburari hepatice, tumori, boli infectioase, diabet;
  • Persoane cu un ritm cardiac in afara limitei normale (60-90);
  • Femei insarcinate, care alapteaza sau care au suferit o operatie de cezariana in ultimele 3 luni;
  • Persoane foarte in varsta sau foarte tinere (sub 18 ani).

criolipoliza

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram