Remodelare Corporala cu Venus Legacy si Criolipoliza

10 decembrie 2021
Autor:
IzzyReduceri

Sculptare, tonifiere si reconturare rapida a formelor corpului? Acum este posibil cu cele mai noi tehnologii de remodelare! Venus Legacy si Criolipoliza CoolTech ofera rezultate spectaculoase de la primele sedinte si te ajuta sa obtii silueta mult visata in timp record. In plus, daca achizitionezi voucherele online de pe www.IzzyReduceri.ro, beneficiezi de oferte la pret redus!

Remodelare corporala, slabit in cm si tratarea eficienta a celulitei nu a fost niciodata mai simpla, rapida, fara durere sau efort intens. Am pregatit un articol cu toate informatiile despre cele mai noi si eficiente tehnologii pentru ca tu sa ai rezultate cu adevarat. Citeste in continuare si afla ce ti se potriveste!

Radiofrecventa corporala Venus Legacy sau Criolipoliza CoolTech? Indiferent de ce procedura alegi, bucura-te de talie de viespe, zero celulita si abdomen ferm rapid, eficient si fara efecte adverse.

Criolipoliza CoolTech este cel mai performant aparat,  certificat la nivel mondial (FDA in SUA si CE in cadrul UE). Distruge 30% din tesutul adipos intr-o singura sedinta si elimina 5 cm in circumferinta pe parcursul urmatoarelor 3 saptamani.

Pierzi pana la 30% din tesutul adipos intr-o sedinta de CRIOLIPOLIZA CoolTech de 70 minute!

Performantele Criolipolizei - CoolTech Cocoon, tehnologie extrem de sigura si cu rezulatate GARANTATE, sunt apreciate la nivel mondial, aparatul fiind folosit in saloanele de top din Londra, Paris, Atena si nu numai!

Este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces, fiind ideal pentru slabire localizata.

Aparatul ajunge pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat.

Rezultatele acestei metode de slabire rapida sunt uimitoare, eliminandu-se pana la 5 cm in circumferinta pe parcursul a 3 saptamani.

Cum actioneaza Criolipoliza Cooltech?

Modul de actiune: manerul aplicatorului produce un vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -8° C in cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala, prin sistemul limfatic.

Prinde oferta disponibila cu reducere pe platforma de promovare online www.IzzyReduceri.ro si alege pachetele cu 1, 2 sau 4 aplicatoare CoolTech la cel mai bun pret!

Venus Legacy este cea mai avansata tehnologie MEDICALA de radiofrecventa corporala. Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei si fermitate cutanata, prin combinatii unice de tehnologii cu rezultate spectaculoase (radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum). 

Ce simti in timpul tratamentului?

Tratamentul cu Venus Legacy este complet nedureros, asemanator unui masaj confortabil. Non-invaziv si fara durere, pacientul simte un masaj profund si o caldura relaxanta. Temperatura se regleaza in timp real de catre terapeut pentru un confort sporit.

Cat dureaza o sedinta si cate sedinte sunt necesare?

O sedinta de Radiofrecventa medicala multipolara dureaza aproximativ 30 de minute pentru o zona. Intr-o sedinta se pot trata mai multe zone.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa pentru un corp perfect remodelat, tonifiat, fara celulita sau piele lasata se recomanda un protocol de 12 sedinte, efectuate la o distanta de 5 -7 zile.

Ce putem trata?

Laxitatea pielii, celulita si depunerile de grasime localizata sunt principalele probleme ale pacientilor de gen feminin.

Cu Legacy putem trata rapid si eficient aceste probleme datorita combinatiei de terapii cu rezultate spectaculoase in remodelarea corporala.

Temperatura si timpul sunt importante. Cand celulele grase sunt expuse la 450° timp de 1 minut, 89% dintre ele supravietuiesc (dupa 72 ore). Cand timpul de expunere este crescut la 3 minute, rata de supravietuire scade la 40%.

Alege pachetul cu 12 sedinte pentru pentru un corp remodelat, tonifiat, fara celulita sau piele lasata disponibil cu reducere pe www.IzzyReduceri.ro.

Te-am convins? Vrei sa incerci si tu cele mai avansate si eficiente tehnologii de remodelare corporala? Vezi rezultatele pe pielea ta si achizitioneaza voucherele cu reducere disponibile online pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram