fbpx

“Reintalneste te cu tine FEMEIA completa” Academia Femeilor 16 17 noiembrie Arad

Sapte femei recunoscute si cu o experienta vasta in 7 arii importante ale vietii: sanatate& wellness, familie &relatii, frumusete, responsabilitate personala si sociala, dezvoltare profesionala, comunicare si evolutie personala ajung in aceste localitati pentru a impartasi participantilor, prin exercitii practice, metode testate de a calca pe directia implinirii fizice, mentale si spirituale:

1. Florentina Opris (realizator si prezentator TV)
2. Adriana Petrescu (psiholog, public speaker, autor si life coach)
3. Ioana Vartosu (medic, trainer sanatatea familiei)
4. Alina Latan (fashion designer)
5. Romelia Muresan (antreprenoare, coach, trainer)
6. MihaelaTatu (realizator si prezentator TV)
si
7. Florina Onetiu (fondator Academia Femeilor, life coach, autor)

In cadrul fiecarui eveniment se va realiza o incursiune prin cele 7 arii ale vietii, participantele experimentand in cateva ore cateva din beneficiile unui trai implinitor.
In acest eveniment participantele experimenteaza prin exercitii practice cum sa:

– Beneficieze de o sanatate perfecta
– Fie frumoase din interior spre exterior
– Construiasca relatii armonioase
– Se dezvolte profesional
– Comunice eficient
– Evolueze personal

Evenimentul a avut deja loc in Sibiu si Deva iar atmosfera a fost una impresionanta.
Femeile au participat activ la temele alese, si-au impartasit gandurile si experientele si si-au exprimat dorinta de a se alatura Academiei Femeilor ca si voluntari, pentru a ajuta, la randul lor, alte femei ce au nevoie de tot sprijinul posibil.

Evenimentele din 16, 17 noiembrie promoveaza valori morale ca: unitate, echilibru, loialitate, curaj, compatibilitate, iubire, daruire si se desfasoara ca un workshop transformational din urma caruia participantele vor pleca acasa cu ustensilele unui trai autentic, complet si implinitor!

Academia Femeilor reprezinta un proiect de educatie pentru femei fiind o organizatie constituita dintr‐un grup de femei cu experiente vaste in domenii de activitate specifice si create pentru a indeplini nevoi actuale ale femeilor. Academia Femeilor AJUTA femeile din toate ramurile: sociale, educationale, economice sa evolueze in sensul dorit, CREEAZA UNITATE in evolutia constiintei feminine, INVATA femeile sa-si cunoasca si sa‐si accepte puterea feminina pentru a trai implinitor pe directia misiunii personale, CONSTITUIE CENTRE de CONSILIERE in orasele Romaniei pentru a servi la nivel local si national comunitatii femeilor.

Actiunile prin care se indeplineste misiunea Academiei Femeilor sunt: evenimente, seminarii, tabere si workshop‐uri dedicate si practice pentru dezvoltarea si imbunatatirea calitatilor naturale sau deja dobandite ale femeilor in sferele: personale, profesionale, financiare, sociale.

Partenerii evenimentului sunt: Life Care, Iulius Mall, www.florinaonetiu.com, www.florentina.ro, www.adrianapetrescu.com, Edenspa, Ghidul tuturor femeilor, Endless, Fastrackids, Asociatia “Iulia Hasdeu” O.E.S.” Timisoara, Scoala Mamei.

Partenerii media: Avantaje, Unica, Business Woman, Psychologies, Click pentru femei, Click Sanatate si website-urile: eva.ro, tion.ro, aradon.ro.

Evenimentele sunt recomandate de: Magic Fm Arad.