Reguli importante pentru cererea in casatorie

2 noiembrie 2018
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Calea pana la marele DA din fata ofiterului de stare civila este presarata cu nenumarate provocari, atat pentru viitorul mire, cat si pentru mireasa. Orice poveste de iubire intampina mai multe obstacole care trebuie depasite cu brio de ambii parteneri, astfel incat finalul sa fie unul din cele fericite.

Casatoria reprezinta un obiectiv pentru orice cuplu, indiferent ca vorbim de persoane romantice si visatoare care vad acest pas drept cea mai importanta fagaduinta pe care o pot face in aceasta viata, cat si pentru cei cu o personalitate mai pragmatica, dar care totusi simt nevoia de a oficializa relatia, atat in fata societatii, cat si in biserica.

O misiune importanta o are viitorul mire care trebuie sa organizeze o cerere in casatorie spectaculoasa pentru iubita sa in scopul de a primi raspunsul afirmativ din partea ei. Nu putine sunt detaliile de care trebuie sa tina cont acesta pentru ca iubita sa fie impresionata. Randurile de mai jos sunt scrise pentru a simplifica munca barbatilor foarte emotionati si care au o munca nu tocmai usoara.

Surpriza

Surpriza este elementul de baza ce trebuie sa dicteze acest moment. Este indicat sa nu existe prea multe discutii evidente despre acest subiect in urma carora ea sa isi dea seama ce urmeaza. Incarcatura afectiva si emotia este cu atat mai mare atunci cand viitoarea mireasa este surprinsa intr-un moment in care se astepta mai putin. Acest aspect nu implica existenta unei cereri la cateva saptamani dupa ai cunoscut-o deoarece, intr-adevar va fi surprinsa, dar raspunsul este posibil sa nu fie chiar dorit.

Inelul de logodna

Rolul unui inel de logodna la o cerere in casatorie este unul fundamental, in jurul lui centrandu-se mai toate detaliile. Din punct de vedere traditional, inelul de logodna are o simbolistica extraordinara care a fost pastrata timp de mii de ani; in plan real, el reprezinta suportul material care pastreaza vie amintirea unui moment de mare importanta in evolutia unui cuplu. Gasirea inelului de logodna s-ar putea realiza foarte simplu in conditiile in care te-ai orienat catre magazinul potrivit de bijuterii. Pe https://www.diamag.ro/inele-de-logodna, gasesti disponibila o colectie impresionanta de inele de logodna realizate din aur alb, galben sau roz potrivite pentru gusturile fiecareia.

Discursul

Multi barbati au tendinta de renunta la originalitate si prefera sa copieze clisee tipice de pe internet prin care sa isi declare dragostea fata de partenera, lucru total gresit. Sinceritatea si autenticitatea sunt cele mai bune arme pe care le poate avea cineva atunci cand vorbim despre un moment atat de important. Textele celebre in acest sens nu se pliaza fiecarei povesti de dragoste, fiecare cuplu traind experiente diferite care pot duce si la discursuri diferite si originale. Daca consideri ca nu esti chiar un expert in arta comunicarii, orienteaza-te catre ceva simplist si natural fara tente de superficialitate si ea cu siguranta va aprecia efortul.

Locul

Locul in care are loc cererea conteaza foarte mult deoarece are un rol important si in construirea momentului, creand o atmosfera speciala, dar totodata ramane o amintire insemnata. Nu se poate ca acest moment sa aiba loc intr-un loc prea obisnuit sau unul care sa produca o senzatie negativa niciunuia din cei prezenti. In mod normal, se prefera locul in care s-au cunoscut tinerii indragostiti, o locatie deosebita dintr-o vacanta.

Cererea in casatorie este un moment plin de incarcatura afectiva si sensibilitate, asa ca nu trebuie abordat prea mecanic sau sa se creeze panica. Fieacare aspect trebuie cantarit bine de inainte si totul sa decurga natural.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram