Reduceri la tratamentele de slabire de eliminare a celulitei si de relaxare la High Class Beauty Studio

22 august 2016

Tratamentele oferite de High Class Beauty Studio Bucuresti reprezinta posibilitatea de a va asigura o sanatate buna pe termen lung, de a va simti si de a arata bine. Prin efectuarea lor veti obtine nu numai silueta dorita ci si vitalitate, sanatate, energie, frumusete, atitudine pozitiva, optimista, bucuria de a trai, putere de munca, incetinirea fenomenului de imbatranire.

Centrul de Remodelare Corporala High Class Beauty Studio Bucuresti vine in intampinarea clientelor, cu pachete aflate in promotie lunar, avand ca scop acoperirea necesarului de proceduri in vederea obtinerii rezultatelor dorite intr-un timp cat mai scurt, stiind ca in acest fel foarte multe doamne isi vor redobandi odata cu greutatea ideala si starea de bine, confort, incredere si fericire:
- LIPOMASAJ CU TEHNOLOGIE LPG - Abonament 3 sedinte - 100 lei
- 5 SEDINTE DE TRATAMENT CORPORAL PENTRU SLABIRE SI REMODELARE PERSONALIZAT 60 MINUTE/SEDINTA - 250 LEI
- RITUAL SPA: MASAJ CORPORAL SI FACIAL, IMPACHETARI ALGE MARINE, MEZOTERAPIE - 99 LEI
- LIPOSUCTIA VIRTUALA PRIN CAVITATIE - Abonament 3 SEDINTE - 85 LEI

Schimbarea aspectului exterior si intretinerea ulterioara a tonusului organismului nu se rezuma la o simpla scadere in kilograme. Redefinirea siluetei si imbunatatirea aspectului pielii presupun o conduita terapeutica in care schimbarea stilului de viata si a obiceiurilor alimentare trebuie conjugate cu tonifierea musculara, prin exercitii sau electrostimulare si apeland la tratamentele specifice de remodelare corporala.

High Class Beauty Studio Bucuresti detine solutia ideala pentru Frumusete si Silueta – atuuri pe care clientele noastre noastre le-au obtinut: rezultate spectaculoase in lupta contra celulitei si grasimii in exces, tesuturi ferme, corp remodelat, un bun drenaj limfatic, relaxare si optimism redobandit.
Specialistii Centrului ofera consiliere GRATUITA in vederea selectarii tipului de tratament corporal potrivit cu starea generala de sanatate astfel incat rezultatele sa se observe in cel mai scurt timp.

De luni pana sambata, intre orele 9-21, la High Class Beauty Studio puteti beneficia de calitate exceptionala si rezultate garantate! Pentru programari, va rugam sa ne contactati la 0733 822 020.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram