fbpx

Reduceri de pâna la 50 pentru destinația preferata a românilor Antalya

Antalya se menține destinația preferată a românilor în 2016

Antalya primește anual aproximativ 35% din turiștii care vizitează întreaga țară. Această tendință în continuă creștere este încurajată de ofertele diversificate puse la dispoziție de agențiile de turism. Conform Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), cererea pentru vacanțe în Turcia a crescut cu 5%, față de anul trecut.

,,Am observat tendința românilor de a-și petrece vacanțele de vară în Turcia, în special în Antalya și ne-am gândit să valorificăm vacanţele individuale pe această rută cu reduceri de la 18%, la 50%. Mă bucur că nu am întâmpinat probleme din cauza contextelor politice și că vacanțele și calitatea serviciilor au rămas neschimbate. Fără motive de îngrijorare, Turcia rămâne una dintre destinaţiile de top ale sezonului estival.” a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Agenția de turism Paralela 45 a venit în întâmpinarea turiștilor cu oferte extrem de tentante și a pus la dispoziție discounturi pentru 33 de hoteluri din Antalya.
De exemplu, hotelurile Aydinbey Famous și Sirene Golf Resort de 5* oferă servicii ultra all-inclusive, cu un discount de până la 50%.

Românii aleg Antalya pentru că apreciază calitatea serviciilor, costurile echitabile şi oferta turistică variată. Indiferent că vin în circuite sau pentru evenimente culturale, sejururi de relaxare, de tratament, lună de miere, călătorii de afaceri sau shopping, Turcia este capabilă să multumească chiar și cei mai exigenți turiști.