fbpx

Redescopera armonia de cuplu in pasi de dans

“Dansul cu siguranta poate fi sarea si piperul dintr-o relatie si, de ce nu, il pot recomanda ca terapie de cuplu. Cred cu tarie ca dansul este unul dintre motivele pentru care romantismul persista in relatia cu sotia mea, care imi este si partenera pe ringul de dans. Dansul nu este doar despre miscare, este despre comunicarea dintre parteneri.” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.
Este foarte simplu sa-ti dai seama daca exista armonie in viata unui cuplu prezent la un eveniment. Daca partenerii sunt distanti unul fata de celalalt, atunci nici cele mai romantice melodii nu ii fac sa danseze impreuna. Insa daca relatia lor e vie, armonioasa, nu ezita sa-si arate afectiunea prin miscari tandre. Atunci cand danseaza impreuna, partenerii se inteleg din priviri si isi coordoneaza miscarile astfel incat rezultatul este unul armonios si sincronizat. Dansul, pe langa faptul ca apropie partenerii, poate aduce senzualitate si romantism cuplului, iar aceste ingrediente intaresc relatia.
Danssa Studio ofera lectii private si de grup pentru amatori de dans si incepatori. Prima lectie de dans este oferita cadou pentru a va alege stilurile de dans dorite. Pentru cuplurile care se pregatesc de cel mai important moment din viata lor Danssa Studio organizeaza lectii cu coregrafii speciale pentru dansul mirilor.
***