Recuperează-ți liniștea interioară și scapă de suferință!

23 august 2023
Autor:
GROWWWISE

Durerea și suferința au pus stăpânire pe viața ta și vrei să scapi de ele? Lumen Centre oferă ședințe de hidrokinetoterapie prin care poți să scapi de diferite afecțiuni. La acest centru de recuperare din Sibiu, îți poți recupera liniștea interioară și poți să scapi de durerile fizice și emoționale.

Lumen Centre este locul în care îți va fi redată bunăstarea generală pentru a te putea bucura din nou de micile plăceri ale vieții. Echipa oferă diverse servicii care te pot ajuta și care îți vor alina suferințele. Ei oferă terapii alternative eficiente care te vor îți vor reda echilibrul emoțional. 

Lumen Centre oferă soluții alternative pentru durere

Echipa de profesioniști de la acest centru de recuperare abordează recuperarea într-un mod holistic. Scopul lor este să îi ajute pe oameni să își redescopere lumina interioară. La ei, recuperarea se face prin terapiile alternative oferite și prin cursuri. Iată ce fel de servicii oferă la centrul lor:

 1. hidrokinetoterapie
 2. cursuri de public speaking
 3. coaching
 4. curs djembe
 5. curs de respirație profundă
 6. terapii alternative, precum: terapia sunetului, terapia cu lumină polarizată ActiveBIO, cromoterapia LuViOm

Terapia sunetului are numeroase beneficii. Aceasta crește circulația sângelui, reduce stresul, scade tensiunea arterială, eliberează blocajele emoționale și multe altele! Terapia prin sunet se face cu ajutorul gong-ului. Sunetul și vibrațiile gong-ului au un efect pozitiv asupra corpului, cât și asupra creierului. Te vei simți mult mai relaxat după o astfel de ședință.

Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO poate trata depresia sezonieră, tulburările de somn, spasmele musculare, entorsele, contuziile și așa mai departe. Acest tip de terapie este benefică pentru trup și minte. Dacă îți dorești să scapi de anumite probleme fizice, atunci terapia cu lumină polarizată ActiveBIO poate fi perfectă pentru tine.

În același timp, cromoterapia LuViOm sporește relaxarea generală, ajutând atât corpul, cât și psihicul. Aceasta activează chakrele și le echilibrează. Are efecte benefice și asupra imunității și crește vitalitatea. Mai mult decât atât, acest tip de terapie îmbunătățește memoria și reduce durerile localizate în anumite zone ale corpului.

Redobândește-ți echilibrul și vitalitatea prin respirație profundă!

Respirația profundă este una dintre cele mai eficiente unelte pentru a scăpa de stres și de anxietate. Lumen Centre oferă cele mai bune ședințe de respirație profundă, învățându-te anumite tehnici care te vor ajuta să te relaxezi. Stresul și anxietatea nu trec de la sine, de aceea ar trebui să încerci să le tratezi chiar tu.

Sesiunile de respirație profundă vor aduce mai mult echilibru în viața ta. Acestea vor elimina multe aspecte negative din viața ta. Iar pentru că aceste sesiuni sunt oferite de profesioniștii de la Lumen Centre, ele au chiar mai multe avantaje. Iată ce beneficii mai poate aduce respirația profundă:

 • deschide canale energetice
 • deschide meridiane
 • eliberează bagaje emoționale și traume
 • te ajută să învingi îndoiala de sine
 • te ajută să găsești concentrare și claritate 
 • oxigenează corpul
 • ajută la îmbunătățirea circulației sângelui

Dezvoltare personală prin cursuri de public speaking

La Lumen Centre, nu scapi doar de durerile fizice și emoționale, ci îți înfrângi și anumite temeri! Cursurile de public speaking sunt ideale pentru persoanele care nu au abilități atât de bune de comunicare. Echipa Lumen Centre te va ajuta să îți înfrângi teama de a vorbi în public.

Mai mult decât atât, vei învăța de la experți tehnici de livrare a unui discurs și îți vei îmbunătăți abilitățile de comunicare. Dacă vrei să înveți cum să vorbești în fața unui public sau chiar în fața camerei, cursurile de public speaking oferite de Lumen centre sunt perfecte pentru tine.

La acest centru lucrează numai și numai profesioniști care înțeleg nevoia oamenilor de vindecare. Aceștia sunt înțelegători, răbdători și empatici. Te vei simți în largul tău dacă alegi să apelezi la serviciile oferite de ei.

Specialiștii care te vor ajuta să îți recapeți bunăstarea generală!

Serviciile oferite de Lumen Centre te pot ajuta să ajungi la bunăstare generală. Indiferent că vrei să tratezi afecțiuni fizice, emoționale sau că vrei să te dezvolți ca persoană, echipa Lumen Centre este alături de tine. Acest centru de recuperare te va ajuta să te simți mai bine! Poți intra pe site-ul lor lumencentre.ro. pentru mai multe detalii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram