fbpx

Recicleaza gratuit prin proiectul ”Every Can Counts” lansat de Alucro si semnat Evia Media

Campania de publicitate pe taxi, „Every Can Counts”, are ca scop informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la importanta colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu, aluminiul fiind 100% reciclabil. Prin aceasta initiativa se doreste promovarea reciclarii dozelor, contribuind totodata la protejarea mediului inconjurator, economisirea resurselor si energiei, atat in beneficiul nostru, cat si in cel al generatiilor viitoare.

“Am ales ca si mijloc de promovare publicitatea pe taxi, pentru ca mesajul nostru sa atinga un numar cat mai mare de persoane. Ne dorim ca, in urma acestei campanii, cetatenii sa fie informati despre procesul si beneficiile colectarii selective si reciclarii aluminiului si speram sa existe cat mai multe inscrieri in programul nostru”, a declarat Adina Magsi – General Manager, Alucro

Inscrierea in programul „Every Can Counts” este GRATUITA si se poate face la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0726 – 255.355. Astfel, in mai putin de o saptamana, fiecare locatie ce se doreste a fi inclusa in campanie, va fi echipata cu toate materialele necesare.