fbpx

Raspandeste ce e bun in lume: spune tuturor despre Divina by Masatto

Este mai usor ca oricand  sa raspandim vestile bune. Avem online-ul, calea sigura si rapida pentru a face totul cunoscut in timp util. Raspanditi deci vestile bune: Divina by Masatto, unul din fotoliile de top ale acestui brand este pe punctul de a fi castigat prin tragere la sorti! Concursul ce are loc in cadrul emisiunii Neata cu Razvan si Dani se apropie de final.

 

Vestea este una cu rasunet, de vreme ce Divina by Masatto este un produs de top. Se bucura de tehnologie de top, fiind singurul fotoliu de masaj ce are integrate nu unul, ci doua mecanisme de masare pentru spate. Realizeaza masaje 4D si include 12 programe automate si altele manuale, tehnici de masaje la fel de diverse.

 

Colectia Reluxury

 

Daca ati avut curiozitatea de a descoperi Masatto ati observat cu siguranta ca exista cateva colectii. Una dintre acestea este numita Reluxury, dupa un concept unic, la fel ca si fotoliul vedeta de aici. Asadar, aici este vorba doar despre Divina, in doua variante, una white, limited edition.

 

Vorbim despre tot ce se poate la superlativ, nemaiauzit pana acum in colectiile Masatto, despre superlativul in materie de astfel de fotolii. Este ultra privind performanta, aspectul sau, designul elegant si in egala masura cand vine vorba despre relaxarea pe care o ofera este de asemenea ultra.

 

Imaginati-va ca inainte ca oricare din programele alese, tehnologia din spatele acestui program initiaza mai intai scanarea corporala. Iar aceasta este necesara, pentru ca va adapta miscarile pentru punctele cheie.

 

Divina, o recomandare ce vine si de la Ellie White

 

Divina te cucereste iremediabil. De asta sunt convinsi toti cei care au incercat acest minunat fotoliu de masaj. In curand, un astfel de fotoliu va ajunge si la o norocoasa castigatoare, conform, regulilor concursului initiat in parteneriat cu cei de la televiziune.

 

Pentru toti cei care isi doresc sa se bucure de programele de masare au ocazia aceasta si in Casa Masatto. Oricare din fotoliile de masaj by Masatto pot fi testate si acasa, pe o perioada de 30 de zile, gratuit.

 

Ellie White este fan al acestui tip de fotoliu de masaj. Recomanda la randul ei, dupa ce pe testate a descoperit eficienta masajelor initiate de tehnologia acestui fotoliu. Descoperiti detalii in pagina oficiala Masatto, pe conturile de social media sau chiar si pe pagina cantaretei.

 

 

Contact:

[email protected]

Masatto Bucuresti

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789