Rarox ofera servicii funerare rapide, non stop, dintr-o gama variata

17 martie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Atunci cand va confruntati cu nevoia de a gasi un prestator de servicii funerare pentru cei din capitala si Ilfov, Rarox este o solutie. O agentie cu servicii complete si conexe, pune la dispozitia publicului interesat servicii individuale si pachete de servicii, la preturi variate, pliate pe bugete diferite. Tot aceasta echipa se poate angaja in a realiza transport funerar national sau international.

Sicrie, coroane si alte articole funerare disponibile aici

In gama de servicii funerare Rarox veti descoperi de asemenea si varietatea de produse specifice. Printre primele cumparaturi ce sunt realizate pentru a organiza priveghiul se numara sicriul, complet echipat, crucea personalizata, de regula elemente ce sunt in set. Acestea pot fi comandate de la Rarox, ce dispune de stoc imediat disponibil.

Alegerea sicriului si a crucii va fi completata, in mod firesc, si de alte accesorii funerare: coroane de flori de dimensiuni diferite, prosoape, batiste, printre altele. In fiecare zona a tarii exista un alt sir de traditii legate de aceste tipuri de evenimente. Asa zisa marea trecere este marcata de un lung sir de manifestari, compartamente si utilizarea unor accesorii care in plan simbolic sa denote plecarea spiritului. In functie de preferinte, Rarox poate pune la dispozitie o serie de articole si accesorii funerare.

Serviciile funerare in toate sectoarele capitalei

Prima alegere va fi aceea a unei agentii care poate raspunde prompt solicitarilor. Rarox se adreseaza publicului bucurestean din toate sectoarele si din Ilfov deopotriva. Pot fi solicitate deplasari si transport spre o alta destinatie unde ar urma sa aiba loc o inmormantare.

Transport funerar

Transportul defunctului trebuie realizat cu autovehicul omologat, pregatit special pentru un astfel de tip de transport. Rarox pune la dispozitie o flota auto care include autovehicule speciale, printre care cele cu care pot fi efectuate transporturi pe distante mari, trasee internationale, precum si cele limuzinele.

Mai mult decat atat, Rarox poate pune la dispozitie si autovehicule cu care sa fie transportate persoanele parte din cortegiul funerar.

Astfel de solicitari pot fi efectuate din pagina oficiala Rarox sau  discutand cu agentii la sediul firmei. Detaliile de contact sunt aici:

[email protected]

0769.658.216

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram